Black Desert Online PC

A Pearl Abyss MMO-jában az óriások földjén kalandozhatunk.

Ingyenesen tölthető a Black Desert

Ha a Lost Ark nem fekszik annyira, érdemes odafigyelni a másik közönségkedvenc koreai MMORPG-re: a Black Desert a következő néhány napban ingyenes, és meg is tarthatjátok, ha hozzáadjátok a könyvtáratokhoz.

Ingyen behúzható a Black Desert Online

Ezúttal a Pearl Abyss gondolta úgy, hogy feldobja a tavaszt némi ajándékjátékkal, ezért március 10-ig ingyenesen elérhetővé tette a Black Desert Online remastered változatát, amit azután örökre meg is tarthatunk majd.

Black Desert - jön a konzolos cross-play

A Microsoft és a Sony konzoljai közt mostantól szabad az átjárás, az Xbox One-ról és PlayStation 4-ről érkező játékosok együtt vehetik fel a harcot a Pearl Abyss legkülönfélébb teremtményei ellen.

Ingyen bezsebelhető a Black Desert Online

Néhány napig most teljesen ingyen lecsaphatunk az utóbbi évek egyik legnagyszerűbb MMORPG-jére. Március 2-ig szabadon hozzáadhatjuk a Black Desert Online-t a Steam-könyvtárunkhoz, így végleg megtarthatjuk azt.

Shadow Arena - közeleg a béta

Akkora sikert aratott a Shadow Arena, a Black Desert Online saját battle royale-módja, hogy az önálló játékként folytatja tovább a pályafutását. A hónap végén már mi is kipróbálhatjuk a bétaváltozatot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nagy megjelenésből érezhetően kevesebb van, még ezekre a napokra is készülnek újdonságokkal a kiadók és fejlesztőcsapatok. Különösen a megkésett portokra lesz érdemes odafigyelnünk.

Három játékot jelentett be a Black Desert csapata

Sok meglepetéssel készült a koreai G-Star expóra a Pearl Abyss, a Black Desert Online fejlesztőbrigádja. Bemutatkozott a Plan 8, a Crimson Desert és a DokeV, továbbá dátumot kapott a Black Desert mobilos változata is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha eddig nem is volt egyértelmű, hogy vége a nyári uborkaszezonnak, mostanra már mindenképpen az lesz, mivel igazán remek címek várnak ránk a következő napokban; folytatódik a Life is Strange 2, és érkezik a Remnant: From the Ashes.

Battle royale-móddal bővült a Black Desert

Micsoda? Battle royale egy MMORPG-ben? Pedig pontosan így van, és csodálkozni sem kell, hiszen a Black Desert kellően tartalmas és összetett anyag ahhoz, hogy simán elvigyen a hátán egy 50 fős mókát.

Márciusban jön Xbox One-ra a Black Desert

A Pearl Abyss végre bejelentette az Xbox One-os Black Desert premierdátumát. Ezek szerint március elején csaphatunk le a nívós MMORPG-re 30 dolláros beugró fejében. A hír mellé vadiúj trailer is érkezett.