Black Desert Online PC

A Pearl Abyss MMO-jában az óriások földjén kalandozhatunk.
Típus: Fantasy, MMORPG

E3 2017: Itt nézd vissza a Microsoft konferenciáját!

A bemelegítésnek vége! A neves gyártók közül a Microsoft nyitja sort ma 23 órakor, ráadásul rögtön konzolbemutatónak örülhetünk, hiszen teljes valójában lelepleződik a Project Scorpio! Itt érdemes követni a közvetítést!

Egy hétig ingyen játszható a Black Desert Online

Az egyik legjobb koreai MMORPG-t végre te is kipróbálhatod, hiszen élesedett a Black Desert Online hétnapos ingyenes próbaverziója. A Pearl Abyss játéka bámulatosan néz ki, és a harcon kívül ezernyi dolgot csinálhatunk benne.

Megjelent a Black Desert Online

Korea egyik legnépszerűbb MMORPG-je végre Európában is elérhető. A bétatesztek véget értek, mától megvásárolható a teljes verzió, a grafika tényleg lehengerlő, a launch trailer pedig kiváló hangulatfokozó - kell ennél több?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A szokásosnál is sűrűbbnek ígérkezik a Steam indie felhozatala a héten, amit néhány megkésett port és újrakiadás kísér majd. Még mindig tart a mamutszezon, és Link is visszatér egy régi-új kaland erejéig.

Black Desert Online - itt a nyitóanimáció

Holnap indul a Black Desert Online utolsó zárt bétatesztje, ráadásul a Daum Games elérhetővé tette az MMORPG nyitóanimációját is, amely az univerzum háttértörténetéről mesél nekünk.

Black Desert Online - regisztrálj a bétára!

December közepén indul a Black Desert Online bétatesztje. Ha kíváncsi vagy az egyik legígéretesebb koreai MMO-ra, irány a hivatalos honlap és regisztrálj a próbalehetőségre!

Black Desert Online - december közepén bétateszt

A Daum Games Europe bejelentette, hogy Dél-Korea egyik legsikeresebb MMORPG-je december közepén nálunk is játszhatóvá válik. A bétateszt hat napon át tart majd, az biztos, hogy a látvánnyal nem lesz gondunk.

Mégsem lesz free-to-play a Black Desert

Habár Koreában alapból ingyenes a Pearl Abyss káprázatosan kinéző MMORPG-je, a 2016-ban érkező nyugati verzióért fizetnünk kell. Legalább is egyszer, hasonlóan a Guild Wars 2-höz és a The Elder Scrolls Online-hoz.

Európába jön a Black Desert Online

A múlt héten még irigykedtünk a koreaiakra, most azonban bizonyossá vált: lesz nyugati verzió a káprázatosan kinéző Black Desert Online-ból. Befutottak az első konkrét részletek a Pearl Abyss MMORPG-jéről.

Black Desert - látványos MMO Koreából

A dél-koreai Pearl Abyss fantasy MMORPG-je még a 2013-as E3 alkalmával mutatkozott be. Örömmel számolunk be róla, hogy ismét egy ígéretes és látványos produktummal gazdagodunk. A nyílt béta december közepén indul.