Black Desert Online PC

A Pearl Abyss MMO-jában az óriások földjén kalandozhatunk.
Típus: Fantasy, MMORPG

Black Desert Online - irány a sárkányok földje!

A Pearl Abyss bejelentette, hogy novemberben érkezik a nyugati szerverekre a Black Desert Online következő kiegészítője. A Drieghanban a "sárkányok földjére" indulunk, ami a törpök hegyvidéki otthona is.

Black Desert Online - két hétig ingyen játszhatunk

Megjelent a Black Desert Online Remastered, az MMO eddigi talán legnagyobb frissítése, amely teljesen átszabja a világ látványelemeit. Ennek örömére először próbálhatjuk ki ingyenesen a játékot, mégpedig két teljes hétig.

Jókora grafikai frissítést kap a Black Desert Online

A hónap második felében élesedik a Black Desert Online következő nagy frissítése, amely egész egyszerűen a Remastered alcímet kapta. Az ingyenes update teljesen átdolgozza majd a népszerű MMO látványvilágát.

E3 2018: Az első galériafrissítés

Az elmúlt két nap konferenciái nem múltak el nyomtalanul, rengeteg képet zsákoltunk be a közelgő sikervárományosokból. Lesz itt Halo Infinite, Shadow of the Tomb Raider, Battlefield V, Dying Light 2 és Fallout 76 is.

E3 2018: A Microsoft-bejelentések egy helyen

Tegnap este viszonylag későn, 10 órakor vette kezdetét a Microsoft E3-as sajtókonferenciája, amin ipari mennyiségben zúdították ránk a friss híreket. Következzen egy linkgyűjtemény a későn érkezőknek!

E3 2018: Black Desert - ősszel indul az xboxos béta

A tavalyi E3-on hintették el, hogy Xbox One-ra is befut a PC-n már tisztességes karriert maga mögött tudó Black Desert Online. A friss trailer mellett már világossá vált, hogy ősszel indul az MMORPG nyilvános bétatesztje az új platformon.

Próbáld ki a hétvégén a Black Desert Online-t!

A Pearl Abyss furcsa MMORPG-je vasárnapig nyílt hétvégét tart. A Black Desert Online azért is érdekes, mert nemcsak harcolnunk kell benne, akár még egy sörfőzdét is üzemeltethetünk, ha kedvünk tartja.

GC 2017: Xboxos indie körkép

Negyedik évfordulóját ünnepli az ID@Xbox program, ennek apropóján egy új videó látott napvilágot, amely a közeljövő független fejlesztéseire koncentrál - 14 cím került bele a kalapba.

E3 2017: Játékegyveleg a Microsoft konferenciájáról

Az éjszakai Microsoft-konferencia során is rengeteg független fejlesztést és más érdekes címet láttunk Xbox One-ra és Windows 10-re. Megnyugodhattok: kapunk 4K-s Minecraftot is.

E3 2017: Microsoft konferencia - LIVEBLOG

Remélhetőleg már mindenki testileg-lelkileg felkészült az Xbox Scorpio leleplezésére. A Microsoft bemutatójáról természetesen élőben blogolunk nektek, miközben véleményezünk és esélyeket latolgatunk. Ne maradj ki!