FEAR Online PC

Ingyenesen játszható, többjátékos címként tér vissza a népszerű horrorsorozat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékdömping, ezen a héten is nyakig állunk majd a friss játékmegjelenésekben. Izgulhatunk Shinji Mikami új horrorjátékában, Claptrappel zúzhatunk az új Borderlandsben, és nekieshetünk a Forma 1-nek is.

Holnap indul a F.E.A.R. Online bétája

A fejlesztők a Facebook-oldalukon erősítették meg, hogy holnap indul a F.E.A.R. Online nyílt bétája. Mindössze egy regisztrációra van szükség, hogy belevethessük magunkat a játékba.

Heti hírösszefoglaló - 40. hét

Mobilokon tér vissza Itáliába az Assassin's Creed, késik a Pillars of Eternity és jön az Elite: Dangerous második bétatesztje. Ezekről és még sok másról beszéltünk a héten. Nézzétek meg, miről maradtatok le!

Újabb F.E.A.R. Online béta közeleg

Nagyon régen kaptunk már hírt a F.E.A.R. Online felől, melyet a dél-koreai Inplay fejleszt. A játék a tavaszi béta után a jövő héten újabb lehetőséget ad a kipróbálásra, de a megjelenésre sem kell már sokat várni.

F.E.A.R. Online bétateszt

A legfontosabb kérdés, ami megfogalmazódott bennem, mialatt a bejelentkeztem a F.E.A.R. Online zárt bétájára: lehet-e többedmagunkkal félni? A Monolith méltán híres horrorjátékait mindenki ismeri, de mit kezdenek velük a koreaiak?

GC 2013: Részletek a F.E.A.R. Online-ról

Befutottak az első konkrét információk a F.E.A.R. Online-ról. Mint tudjuk, a horrorsorozat következő része a multiplayer örömökre koncentrál, ráadásul free-to-play modellben játszható.

Jön az ingyenesen játszható F.E.A.R. Online

Free-to-play, online multiplayer shooterként tér vissza a F.E.A.R.-sorozat, a fejlesztést a koreai Aeria Games végzi. A F.E.A.R. Online visszahozza a korábbi részekre jellemző, feszült és ádáz küzdelmeket.