Heti hírösszefoglaló - 40. hét

  • Írta: Arell
  • 2014. október 5.
  • Hír
Mobilokon tér vissza Itáliába az Assassin's Creed, késik a Pillars of Eternity és jön az Elite: Dangerous második bétatesztje. Ezekről és még sok másról beszéltünk a héten. Nézzétek meg, miről maradtatok le!

Eljött az október és az év 40. hete, melynek során megtudtuk, hogy a Windows 10-zel párhuzamosan jön a DirectX 12 és a Microsoft Xbox-divíziója még mindig bízik a japán sikerben. Javában dúl az ősz, kint hideg van, így javasoljuk, kényelmesedjetek el a gépetek mellett, mert jönnek a hét legfontosabb hírei: 

Játékmegjelenések


Új bejelentések, DLC-k


Előzetesek, gépigények és trailerek


Béták és demók


Akciók, ingyen játékok, leárazások


Csúszások, törlések, kiadási dátumok


Érdekességek és pletykák


Hardware, mobil és technológia

1.
JimBeam
Heti összefoglaló!Elromlott a Sony vezeték nélküli fejhallgatóm,majd vettem egyet gyorsan,nehogy zavarjam asszonyt a másik szobában.Asszony is gondolt rám és ő is vett.Bementünk levásárolni az összeget.Negyven pénz a Médiában egy szakáll nyíró(döbbenet,régen húsz pénz volt),egy normális egér tíz ruppó,gyorsan vettem is egyet.Logitech g100 arra nem gondoltam,hogy ez vezetékes,de nem gond.A maradék pénzből azt hiszem,hogy elmegyünk a tavacskánkhoz és fogunk egy harcsát,közben sörözünk és hallgatjuk a madarak énekét.Sok(k) volt ez a hét!:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...