Wayward Manor MAC, Mobil, PC

A népszerű író, Neil Gaiman első videojátéka a független The Odd Gentleman csapatától.
1406104367

Wayward Manor teszt

A népszerű író, Neil Gaiman a videojáték földjén is megvetette a lábát, de ingoványos talajra tévedt, félő, hogy el fog süllyedni. A Wayward Manor vizuális stílusa és sztorija kifogástalan, kár, hogy a játékmenet túlságosan egyszerű.
1405365109

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A rossz hír az, hogy jóformán semmilyen játékmegjelenés nem lesz a héten, az uborkaszezon miatt kénytelen leszel a kontrollert és az egeret naptejre cserélni. Már ha épp nem fog esni az eső.
1404057600

Heti hírösszefoglaló - 26. hét

Hamarosan véget ér a Steam Summer Sale, volt Google-konferencia, ami mellett rengeteg pletyka és új előzetes látott napvilágot. Lesz Afro Samurai 2, jön a The Vanishing of Ethan Carter, és egy új Settlers-játék is felbukkant.
1403870459

Dátumot kapott a Wayward Manor

Neil Gaiman első videojátékáról már régen hallottunk, ám a The Odd Gentlemen csapata nem unatkozott az elmúlt hónapokban, eltökélték, hogy a legjobb programot adják ki a kezeik közül. A Wayward Manort júliusban kapjuk meg.
1382101203

Itt a Neil Gaiman-féle Wayward Manor teasere

Végre valami gameplay-féleséget is láthatunk Neil Gaiman első videojátékából, a Wayward Manorból. A méltán híres fantasy író alkotása egy kísértetjárta kastélyba szólítja a kalandjátékok szerelmeseit.
1374849005

Wayward Manor - úton Neil Gaiman első játéka

A zseniális fantasy író, Neil Gaiman játékfejlesztésbe vágta a fejszéjét: A Wayward Manor története az ő nevéhez fűződik, míg a programozás a független The Odd Gentleman stúdióra hárul. Kiemelkedő darab válhat belőle.