Child of Light PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360, XBOXONE

Izgalmas projekt a Far Cry 3 kreatív igazgatójától.
Típus: Akció, JRPG

Még több Child of Light-szerű játék jöhet

Habár a Ubisoft-féle Child of Light közel sem kapott annyi figyelmet, mint a Watch Dogs, a mesés szerepjátékot jól fogadták a kritikusok és a játékosok egyaránt, így a jövőben több hasonló alkotás várható a franciáktól.

Nyolcmilliónál jár a Watch Dogs

A Ubisoft közzétette az első pénzügyi negyedévére vonatkozó helyzetjelentését, ebből derült ki, hogy a Watch Dogs ma már több mint 8 millió leszállított kópiánál jár. A kiadó természetesen a jövőben is számol a címmel.

Blogajánló: Ismeretterjesztő különkiadás

Most is öröm volt olvasni a véleményeiteket és informatív bejegyzéseiteket. Természetesen ezúttal is reflektorfénybe került négy munka. Nézd meg, a tiéd közéjük került-e!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Utolért bennünket az elkerülhetetlen, a nyári uborkaszezon hivatalosan is kezdetét vette. A heti játéktermés javarészt megkésett portokból áll, és még csak a moziba sem menekülhetünk.

Heti hírösszefoglaló - 22. hét

Május végén járunk, és hamarosan kezdődik az E3. Olvasd és nézd vissza a hét fontosabb bejelentéseit, eseményeit és előzeteseit az új, vasárnaponként jelentkező összefoglalónkban!

Child of Light teszt

A Child of Light egy végtelenül szerethető kis játék, ami csak első blikkre tűnik egyszerűnek, valójában részletesen kidolgozott szerepjátékos rendszert használ. Kár, hogy nem tud kiteljesedni.

PlayStation Vitára is megjelenik a Child of Light

A Ubisoft bejelentette, hogy a Sony kézikonzoljára is előrukkol egy változattal a Child of Lightból, ráadásul már nem is kell sokat várni a megjelenésére: július első napjaiban tudunk ráúszni.

Brit toplista: Pókember legyűrte a Titanfallt

Megérkezett a legfrissebb brit játékeladási toplista: a múlt héten végre megtört a Titanfall uralma, a The Amazing Spider-Man 2 játékváltozata tudta legyűrni a pilótákat és a titánokat.

Megjelent a Child of Light, itt a launch trailer

Végre megjelent a meseszép Child of Light, a Ubisoft legújabb játéka letölthető formában vásárolható meg. Ennek apropóján launch trailert is kaptunk a címhez, lássunk egy kis ízelítőt a hangulatból!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Négynapos hétvége következik, ami azt jelenti, hogy az addig hátralévő napokban alkoholos vattával tisztogatjuk az egerünket és a kontrollerünket, hogy felkészüljünk a játékmaratonra. De lesz hozzá játék is?