Child of Light PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360, XBOXONE

Izgalmas projekt a Far Cry 3 kreatív igazgatójától.
Típus: Akció, JRPG

Child of Light - ilyen egy modern tündérmese

Megérkezett a Child of Light harmadik fejlesztői naplója, melyben a játék történetéről lesz szó. Minden adva van ahhoz, hogy egy varázslatos és tanulságos mese szülessen, amire sokáig emlékezni fogunk.

Child of Light - traileren Lemuria világa

A Child of Light Lemuria varázslatos világán játszódik, ahol egy apró leányzóból is hősnő válhat. Színpompás erdők, ködös mocsarak és sötét erdők váltják egymást, így a változatossággal nem lesz gond.

Child of Light - így dolgozik a grafikus

A Child of Light káprázatos kézzel rajzolt grafikával operál, művészi értéke vitathatatlan. A design java része a neves japán illusztrátor, Yoshitaka Amano keze munkáját dicséri - lássuk a mestert alkotás közben!

Kedvcsinálókon a Child of Light

A külföldi szaksajtó már kipróbálhatta a Ubisoft új platformjátékát, amely kellően művészi ahhoz, hogy a stílusra fogékonyakat is elvarázsolja. Egy halom képpel és egy videóval szolgálhatunk a Child of Lightról.

Fejlesztői naplón a Child of Light

A Ubisoft friss videójából kiderül, hogy a művészet és a játék kéz a kézben jár, hisz a Child of Light designját oktatni is lehetne, annyira szemet gyönyörködtető. Most a fejlesztők avatnak be minket a kulisszatitkokba.

Child of Light - ilyen lesz a kooperatív mód

Új előzetest kapott a Child of Light, a gameplay jelenetek ezúttal a kooperatív módról rántják le a leplet. Ezt a játékot már most imádom: meseszépen fest, és a hangulata már így is valami elképesztő!

Áprilisban jön a Child of Light

A Ubisoft színes-szagos RPG-je, a 2,5D-s látványvilággal operáló Child of Light április végén landol a boltokban digitális formában. Ennek örömére most egy könnyfakasztóan gyönyörű előzetessel szolgálhatunk.

Mozgásban a Child of Light

Új gameplay videót kapott a Ubisoft formabontó látványvilággal operáló RPG-je, a Child of Light. A kiadó UbiArt motorjára ezúttal sem panaszkodhatunk, a játék nemcsak szép, de pont emiatt válik érdekessé is.

Child of Light - JRPG Ubisoft módra

Befutottak az első részletek a Ubisoft Montreal művészi igényességű játékáról, amit tagadhatatlanul a JRPG-k ihlettek, élükön a Final Fantasyvel. Egy csábos tündérlányt irányítunk benne, aki hatalmas kaland előtt áll.

GC 2013: Child of Light - új játék a Ubisofttól

Noha a Child of Light címe többször is felbukkant az elmúlt hetekben, csak most mutatkozott be a nagyközönség előtt: az tuti, hogy nem hétköznapi alkotáson dolgoznak a Ubisoftnál.