Fable Legends XBOXONE

Online-centrikus Fable érkezik Xbox One-ra.

Íme, a Microsoft windowsos tervei

Lezajlott a Microsoft Windows 10-es bemutatója, ahol a cég a korábbi ígéreteinek megfelelően a PC-s játékosokkal is foglalkozott. A showt végül a korábban Fortaleza néven emlegetett Microsoft HoloLens projekt lopta el.

GC 2014: Gigászi galériafrissítés

A Gamescom alkalmából valóságos képözön zúdult ránk. Nem kis nehézségbe telt minden screenshotot csokorba gyűjteni, de megérte: lesz itt Syberia 3, The Divison, The Witcher 3, Dead Island 2 és más finomságok is.

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.

GC 2014: Nézd vissza a Microsoft-konferenciát!

Hamarosan kezdetét veszi a Microsoft Gamescom-sajtókonferenciája, amit természetesen élőben nézhettek végig nálunk. Nincs más dolgod, mint kattintani, aztán hátradőlni és figyelni a bejelentéseket!

Új címen dolgozik a Lionhead

Ahhoz képest, hogy korábban a Lionhead arról beszélt, hogy nem lesz belőle Fable-stúdió, nyolc éve jelent meg az utolsó olyan játéka, ami nem kapcsolódott a sorozathoz. Most viszont tényleg újítanának a srácok.

E3 2014: Az első galériafrissítés

Már most rengeteg kép gyűlt össze az E3-on részt vevő játékokról: igyekeztünk szorgalmasan leszüretelni őket, most pedig egy kalap alatt átnyújtjuk nektek a Metal Gear Solid 5, a Forza Horizon 2 és sok más cím screenshotjait.

E3 2014: Ősszel jön a Fable Legends bétája

A Lionhead direktora, David Eckelberry a Microsoft színpadán bejelentette, hogy ősszel jön a Fable Legends multiplayer bétatesztje. Mint ismert, ez lesz az első rész a sorozatban, melyben négyfős kooperatív mód is helyet kap.

E3 2014: Microsoft-sajtókonferencia - LIVEBLOG

Este fél hétkor hivatalosan is kezdetét veszi az E3 a Microsoft sajtókonferenciájával. Szokás szerint liveblogolunk, veletek örülünk és hüledezünk, illetve szakkommentátorkodunk és véleményezünk.

E3 2014: Ezeket jelenti be a Microsoft?

Gyakorlatilag biztos volt, hogy a Sony-szivárgás után valaki lecsapja a labdát, és összerak egy microsoftos listát is: a pletykák szerint ez történik majd az E3-as Microsoft-sajtókonferencia alatt.

Négy új kép a Fable Legendsről

A Lionhead frissítette a közelgő szerepjátéka hivatalos blogját, ahol a fejlesztők kitérnek azokra a vizuális trükkökre és technikákra, amikkel a Fable Legends grafikáját vértezik fel. Négy új screenshot landolt nálunk.