Fable Legends XBOXONE

Online-centrikus Fable érkezik Xbox One-ra.

GC 2015: Mozog a Fable Legends is

A Lionhead free-to-play szerepjátéka is előkerült Kölnben, most két gameplay videó erejéig nézhetünk bele a Fable Legendsbe. Látszik, hogy a csapatmunka mindennél fontosabb, és ugye itt a keresztplatformos játék sem lehetetlen.

E3 2015: Gameplay videókon a Fable Legends

A még mindig megjelenési dátum nélküli Fable Legendsről eddig csak néhány kép és egy trailer érkezett, az IGN azonban tett róla, hogy végre akció közben is meglessük, milyen is lesz a free-to-play cím.

E3 2015: A harmadik galériafrissítés

Az E3 utolsó napján sem csalódik az, aki screenshotra vágyik. A mai gyűjtésbe a Caffeine, a Sniper: Ghost Warrior 3, a Godzilla, az XCOM 2, a Fable Legends és a Tony Hawk 5 került bele. S ez még csak a kezdet!

E3 2015: PC Gaming Show – LIVEBLOG

Sokat kellett várni rá, de az idei E3-on már egy PC-központú konferenciának is örülhetünk, több neves játékfejlesztő és kiadó támogatásával. Az eseményről élőben blogolunk majd, így semmiről sem maradsz le.

E3 2015: Traileren a Fable Legends

A Fable Legends is tiszteletét tette a Microsoft E3-as konferenciáján, azonban túl sok újdonságot nem tudtunk meg a játékkal kapcsolatban: egyedül egy vadonatúj trailert tudunk mutatni nektek.

E3 2015: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Hamarosan kezdetét veszi a Microsoft sajtókonferenciája. A showt nem csak élőben nézhetitek nálunk, de szokás szerint liveblogolunk is, ahol kommentáljuk, véleményezzük a történéseket - és persze rátok is számítunk!

Az év végén jönnek az első DirectX 12-es játékok

Hiába érkezik a Windows 10 nyáron, a DirectX 12-re épülő játékokra még várnunk kell néhány hónapot. Az Xbox fejese, Phil Spencer szerint az első fecskék 2015 végén landolnak a boltokban.

GDC 2015: Ezek a Microsoft cross-play címei

Az idei GDC-n kiderült, hogy a Microsoft ID@Xbox programjának keretében rengeteg indie játék érkezik Xbox One-ra és PC-re. Ezek közül több cím is cross-buy vagy cross-play lehetőséggel lesz ellátva.

Free-to-play lesz a Fable Legends

A Microsoft megerősítette azt, amit már eddig is sejteni lehetett: a Fable Legends free-to-play játék lesz, az üzleti modell kialakítása egészen konkrétan a League of Legendsére emlékeztet majd.

Fable Legends trailer és képek

Miután tegnap kiderült, hogy Xbox One mellett PC-n is játszható lesz az új Fable, a Microsoft közreadott néhány vadonatúj látnivalót is, így friss képlopatokon és mozgóképes anyagon is pózol a Fable Legends.