Fable Legends XBOXONE

Online-centrikus Fable érkezik Xbox One-ra.

Microsoft - jöhet a cross-buy és a cross-save

Nagyon úgy fest, hogy a tegnap PC-re is bejelentett Quantum Breakhez készülő cross-buy és cross-save opció nem csak a Remedy, hanem minden jövőben megjelenő xboxos és Windows 10-es játék sajátja lesz.

Így fizetünk majd a Fable Legendsért

Ahogy azt bizonyára tudjátok, a sorozat korábbi részeivel ellentétben az új Fable free-to-play játék lesz. A zárt bétatesztben már látható, hogyan és milyen csomagokban fizethetünk majd a címben - ez szivárgott ki.

Jövő tavaszra csúszik a Fable Legends nyílt bétája

A Fable Legends hivatalos oldalán jelentette be a Lionhead, hogy idén már biztosan nem lép szintet a cím, így továbbra is csak zárt béta formájában nyüstölhető az akció-szerepjáték.

Fable Legends - nem garantált az idei megjelenés

A korábbi tervek szerint a Lionhead free-to-play akció-szerepjátékának már ősszel meg kellett volna jelennie PC-n és Xbox One-on, de ez idáig nem történt meg. Mégis, mi a helyzet a Fable Legendsszel?

Lionhead: nem dolgozunk a Fable 4-en

Nagyon úgy néz ki, hogy a Fable-rajongóknak továbbra is várniuk kell a sorozat következő számozott folytatására. A Lionhead a Twitteren feltett rajongói kérdésre ugyanis megerősítette, nem dolgoznak a Fable 4-en.

Fable Legends - akcióban Flair, az íjászcsaj

A Lionhead közzétette a legújabb Heroes of Albion videót, melyben a bájos Flair kapta a főszerepet. Ő lesz a Fable Legends íjásza, aki egyszerre három nyílvesszőt is lőhet az ellenfelekre, ráadásul láthatatlanná válhat.

Nem barátkozik a Steammel a Fable Legends

Habár a Microsoft több játékát is kiadja majd PC-re a közeljövőben, arra készüljünk fel, hogy a Windows 10-exkluzivitás mellett a Steam-támogatásról is lemondhatunk majd.

Frissítve: Windows 10 - letiltja az illegális játékokat

Módosult a Windows 10 EULA-ja. A frissített licencszerződés elfogadásával a felhasználók elfogadják, hogy a Microsoft bármikor ellenőrizheti rendszerünket és törölheti arról az illegális tartalmakat, például a letöltött játékokat.

Fable Legends - hamarosan indul PC-s béta

Xbox One-on már egy ideje zajlik a Fable Legends zárt bétatesztelése, PC-sek azonban csak ebben a hónapban tudnak majd becsatlakozni. A kattintás után mutatjuk hol lehet rá jelentkezni.

GC 2015: Fable Legends - kooperatív kalandozás

Új előzetest kapott a Fable Legends a Gamescom apropóján, amely tulajdonképpen egy rövid összefoglaló és kedvcsináló azoknak, akik azt tervezik, hogy társaságban is nekivágnának a ködös Albionnak.