Fable Legends XBOXONE

Online-centrikus Fable érkezik Xbox One-ra.

Elhunyt a Fable művészeti igazgatója

Ötvenhét éves korában elhunyt a Bullfrog és a Lionhead veteránja, Paul McLaughlin, aki többek között a Fable művészeti igazgatója is volt, de dolgozott a Black & White-sorozaton is.

Fable IV - elbúcsúzunk a ködös Albiontól?

Egyre biztosabb, hogy a Microsoft idei E3-as konferenciáján bemutatkozik a Forza Horizon-sorozatért felelős Playground Games legújabb játéka, a következő számozott Fable-epizód, amiről most kiszivárgott néhány apró részlet.

Fable - egyre biztosabb, hogy feltámad a sorozat

Az Eurogamer Microsofthoz közelálló forrásokra hivatkozva gyakorlatilag megerősítette, hogy a Forza Horizon-sorozatot készítő Playground Games tényleg egy új Fable-játékon dolgozik.

Még visszatérhet a Fable-sorozat

Noha tavaly márciusban zárt be a Lionhead, a készülő Fable Legendset pedig törölték, még mindig van remény a népszerű széria feltámasztására, legalábbis az Xbox belső fejlesztéseiért felelős Shannon Loftis szerint.

Simán folytatódhat még a Fable-sorozat

Annak ellenére, hogy a Microsoft legutóbb alaposan belerúgott a sorozatba, Phil Spencer, az Xbox-részleg vezére egy Twitter-kérdésre adott válaszában elárulta, rengeteg irányba vihetik a szériát.

Molyneux szívesen megcsinálná a Fable 4-et

A Fable alkotója egy interjúban árulta el, szívesen részt venne a Fable 4 fejlesztésében, ha a Microsoft úgy döntene, feltámasztja a szériát. Emellett regélt arról is, hogy a kiadó gyomra nem mindig vette be a brit humort.

Ilyen lehetett volna a Fable 4

Az Eurogamer méretes cikket készített a Lionhead bezárása apropóján, amelyben arról is szó esik többek között, hogy milyen lehetett volna a Fable 4, ha a Microsoft nem erőlteti rá a Fable Legends koncepcióját a csapatra.

Rengetegen érdeklődnek a Lionhead után

A Kotaku információi szerint több nagy kiadó is megkereste a Microsoftot, hogy megvennék a Lionheadet és vele a Fable-jogokat is. A redmondiak viszont eddig minden ajánlatot visszautasítottak.

Folytatódik a Fable Legends fejlesztése?

A legújabb szóbeszédek szerint akár meg is menekülhet a márciusban bezárt Lionhead legutóbbi fejlesztése, a Fable Legends. Belsős források szerint a még megmaradt alkalmazottak és a Microsoft is nyitott a kérdésben.

Bezárt a Lionhead Studios, törölve lett az új Fable

Mint derült égből villámcsapás, úgy ért minket a hír, miszerint a Microsoft bezárta a legendás Lionhead Studiost, így a csapat éppen készülő játéka, a Fable Legends se készül már el.