Fable Legends XBOXONE

Online-centrikus Fable érkezik Xbox One-ra.

Elbocsátások a Microsoft Studiosnál

Tegnap néhány Microsoft Studios-alkalmazott arról tweetelt, hogy elbocsátották őket. A leépítéseket a cég is megerősítette, mondván átszervezésekbe kezdett a jövőbeli nyereségesség érdekében.

Fable Legends - bemutatkozik a harcos

A Lionhead Studios lerántotta a leplet a Fable Legends warrior karakterosztályáról a hivatalos blogon. A fickó Rook névre hallgat és kedvenc fegyvere a számszeríj. Vajon ő lesz Albion következő hőse?

Fable Legends - visszatér a kutya?

A Lionhead munkatársai egy videó formájában beengednek minket a kulisszák mögé, s közben számos részletet megosztanak az online lehetőségekkel felvértezett szerepjátékról. Úgy tűnik, a kis kedvencünk vissza fog térni.

Lionhead: a Fable Legends egy szolgáltatás

Ahogy a legtöbb szoftverkategóriánál, úgy a játékoknál is elterjedőben van az a megközelítés, hogy a program inkább szolgáltatás legyen, mint termék, és a Fable Legends is ezt az irányvonalat erősíti majd.

Halo 2: Anniversary Edition Xbox One-ra?

Folytatjuk a Microsofttól kipattant pletykák feldolgozását, ezúttal a játékoké lesz a főszerep. A szivárgásokban szó esik a Halo 2: Anniversary Editionről, a Halo 5-ről, a Crackdown 3-ról és így tovább. Dátumok, infók egy helyen.

E3 2014: A Microsoft expós tervei

A Microsoft Studios fejese, Phil Spencer megerősítette, hogy a júniusban megrendezésre kerülő Electronic Entertainment Expón újabb Xbox One-exkluzív játékokat lepleznek le. Meglepődtünk? Egyáltalán nem.

Fable Legends - az alapjáték csak a kezdet

A Fable Legends rendezője, David Eckelberry tisztázta azt, hogy miként épül majd fel az Xbox One-ra érkező szerepjáték. A megjelenés után még hosszú évekig várhatóak különböző epizodikus tartalmak.

GC 2013: Unreal 4-es játék a Fable Legends

Beesett némi plusz infó a Fable Legends kapcsán, és három screenshotot is szereztünk a sorozat Xbox One-exkluzív epizódjáról. A legfontosabb újdonság: a játékot az Unreal Engine 4 hajtja.

GC 2013: Itt az Xbox One-exkluzív Fable

A Microsoft máris előrukkolt az első nagyobb bejelentésével, bemutatkozott a Fable Legends, ami kizárólag Xbox One-ra jelenik meg, és kifejezetten az online kooperatív módra koncentrál majd.