The Amazing Spider-Man 2 3DS, Mobil, PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A második újgenerációs Pókember-film is kapott játékváltozatot természetesen.

Mobilokon már játszható az új Pókember

Egyre inkább közeledik az új Pókember-film premierje, ezzel párhuzamosan pedig a játékadaptáció egyes változatai is kigördülnek a boltokba. A sort a mobilos játékok nyitották, ezekkel már játszhattok is!

Bajban az Xbox One-os Pókember-játék?

Furcsa dolgok történnek a The Amazing Spider-Man 2 játékadaptációja körül, nagyon úgy fest, hogy gondok vannak az Xbox One-os változattal. A játék előrendeléseit törölték, és a hivatalos promóanyagokról is eltüntették.

The Amazing Spider-Man 2 - velük harcolunk majd

Az IGN jóvoltából egy vadonatúj és egyben izgalmas trailerrel szolgálhatunk a The Amazing Spider-Man 2-ről, amit Parker bátyó ellenfeleire hegyeztek ki. Marcona, félelmet nem ismerő gazemberek ők.

Ilyen lesz PS4-en a The Amazing Spider-Man 2

A Beenox kommentárjával megspékelt gameplay videóra tettük rá a kezünket a The Amazing Spider-Man 2-ről. Alanyként a PS4-es verzió szolgált, ami bár szép meg minden, de ugye nem a látványáért szeretjük a játékot.

Látnivalókon a The Amazing Spider-Man 2

Megérkezett az első gameplay jeleneteket bemutató videó a The Amazing Spider-Man 2-ből, mellé pedig hat screenshotot is bezsebeltünk. Nézzük, milyen formában van Pókember!

Megvan az új Pókember-játék dátuma

Napra pontos megjelenési dátumot kapott az új Pókember-játék, ha minden igaz, alig egy nappal a filmváltozat érkezése után már rá is vethetjük magunkat. Az előrendelőknek természetesen ajándék jár.

Képeken a The Amazing Spider-Man 2

A héten már kaptunk egy gameplay trailert a soron következő mozifilm farvizét meglovagló The Amazing Spider-Man 2-ről, ám most néhány screenshotnak örülhetünk. Bemutatkozik Kraven, a vadász.

Traileren a The Amazing Spider-Man 2

A mozifilmmel egy időben érkezik a The Amazing Spider-Man 2 játékadaptációja a Beenox jóvoltából. A nyitott világú szuperhősös cím ugyanazt kínálja, mint az elődje - csak szebb és tartalmasabb formában.

Frissítve: Készül a The Amazing Spider-Man 2 is

Rövid időn belül itt a második bejelentés Pókember-fronton, de a Comic-Con már csak ilyen: játékadaptációt kap a jövő tavasszal mozikba kerülő The Amazing Spider-Man 2 is.