Megvan az új Pókember-játék dátuma

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott az új Pókember-játék, ha minden igaz, alig egy nappal a filmváltozat érkezése után már rá is vethetjük magunkat. Az előrendelőknek természetesen ajándék jár.

Magyarországon május 1-jén kerül mozikba az új Pókember-film, a The Amazing Spider-Man 2, és ha minden igaz, a mozi után szaladhatunk is a játékboltokba: Európában ugyanis május 2-án jelenik meg a játékváltozat, ami PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, Wii U-ra és 3DS-re készül el.

Az előrendelőknek ajándék is jár természetesen: ahogy a fenti képen is látható, a más-más képességgel bíró Iron Spider Suit, a Cosmic Spider-Man Suit, a Black Suit és a Spider-Man Noir Suit lehet a miénk - nem valószínű, hogy a rajongóknak bármelyiket is be kellene mutatni.

11.
11.
vmiki88
#9: http://replygif.net/i/114.gif
10.
10.
Corran
Érdekes hogy kifelejti mindenki az Ultimate Spidermant, ha a jó Pókemberes játékokról van szó. Nekem máig az a definitív Pókjáték, igaz hogy mocskos nehéz volt néhol ,de az artstyle, a sztori, a hangulat maradéktalanul megragadt. (És jeee, a háló is a házak oldalára tapad, sőt ott is marad) Plusz hab a tortán ,hogy Venommal is lehetett/kellett menni.

Ez nem tudom milyen lesz, az első rész elég langyi volt.
9.
9.
Dark_Temptation
a spider man 1 óta nincs jó pókember játék és a mostani film is hulladék Tobey Maguire a pókember!
7.
7.
Dom Q
Én úgy tudom hogy az iron spider ruhának csápjai is vannak. De viszont én rajongó vagyok ezért kötelező vétel.
4.
4.
Amúgy azt észrevettétek már, hogy a fat PS3 logója ugyanaz a betűtipus mint az egyik Spiderman film logója?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...