The Walking Dead: Season 2 MAC, Mobil, PC

Folytatódik a The Walking Dead-kalandjáték.
Típus: Kalandjáték, Zombis

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét a South Park-rajongóké, és pont: pénteken landol a boltok polcain a várva-várt South Park: The Stick of Truth, amiben a bogyókák szerepjátékos kalandjaiba keveredünk majd.

Itt a The Walking Dead új epizódjának előzetese

A Telltale Games alkotásának folytatására még a jövő hétig várnunk kell, ám addig is itt van a legújabb előzetes a The Walking Dead: Season 2 - Episode 2: A House Dividedről. Clementine élete tovább bonyolódik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag laza lesz ez a hét is, a kiadók láthatóan arra készültek, hogy a karácsonyi hajrá előtt elkezdjük feldolgozni a korábbi hetek termését, és ha már ott tartunk, egy-két DLC-t is beszerzünk hozzájuk.

Traileren a The Walking Dead második évada

Előzetest kapott a The Walking Dead: Season Two – Episode One: All That Remains, amelyben a védtelennek tűnő Clementine-t irányítjuk majd egy olyan világban, ahol mind a holtak, mind az élők okosabbak lettek.

Teaseren a The Walking Dead második évada

Már csak egy hetet kell várni a Telltale-féle The Walking Dead-kalandjáték második évadára, ám a készítők nem álltak le a marketingkampánnyal, s egy pár másodperces teaser videóval borzolják a kedélyeket.

The Walking Dead - indul a második évad

Jó hírünk van, nem kell már sokat aludni a Telltale-féle The Walking Dead-kalandjáték második évadának rajtjáig: a minap végre kiderült, mikor kezdik el adagolni a fejlesztők az új epizódokat.

The Walking Dead - visszatér egy ismerős arc

Clementine mellett egy másik ismerős karakter is tiszteletét teszi a Telltale-féle The Walking Dead-kalandjáték második évadában. A legújabb screenshoton ő látszódik - de vajon kiről van szó? Rögtön megtudod!

The Walking Dead - bemutatták a második évadot

A Telltale elárulta végre az első részleteket a The Walking Dead-kalandjáték második évadáról, pluszban pedig egy teaser trailert és néhány képet is mellékelt a bejelentés mellé. Clementine tényleg visszatér.