The Walking Dead - bemutatták a második évadot

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A Telltale elárulta végre az első részleteket a The Walking Dead-kalandjáték második évadáról, pluszban pedig egy teaser trailert és néhány képet is mellékelt a bejelentés mellé. Clementine tényleg visszatér.

A Telltale már a nyáron megígérte, hogy Clementine visszatér a The Walking Dead második évadában, és nem is hazudott: az eddig napvilágot látott részletek szerint a folytatás körülötte bonyolódik majd, a játékosoknak vele kell helytállniuk a zombiapokalipszis kellős közepén.


A második évad már előrendelhető
a Telltale-nél és a Steamen, ha már most lecsapsz rá, akciósan, 22 dollár 49 centért viheted haza az öt epizódot. A sorozat folytatása még idén elrajtol, a befejezése pedig valamikor 2014-ben várható - a megjelenés először PC-n, Macen és iOS-en esedékes, de más platformokon is lehet számítani az anyagra.


A Telltale emellett azt is megerősítette, hogy idén novemberben egy Game of the Year Edition is megjelenik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra az első évadból, a 30 dolláros pakk az első öt epizódot és a 400 Days kiegészítőt tartalmazza majd néhány más nyalánkság mellett. Az eddigi részekből több mint 21 millió példányt adtak el összesen.

20.
20.
kokus333
#18 az szerintem Glenn mert nem látok rajta semmi borostát vagy ilyesmit
19.
19.
Ash1313
Az első évad fantasztikus élmény volt, kíváncsian várom mit alkotott a Telltale a második évaddal.
18.
18.
Roberto18
#2:B*szki az tényleg Kenny,megismerem a sapkáját,a pulcsiját/pólóját.
16.
16.
caligulanero
#15: már írtál ilyet más TWD hírnél is s még mindig beteges. azért óvatosan, nehogy állambácsi rád tőrje az ajtót.
15.
15.
BloodyDeath
Ááá jó lesz. Remélem a második évadban azért meglehet majd rontani a kicsi Clemmentine-t. Szivessen megmutatnám a felnötek játékát neki. Úgy szeretnék pedofil lenni csak egy napra. hehehehe
14.
14.
Kleppi
A grafika nagyon tetszik. :DDD de várom :D
13.
13.
giga321
Amikor először játszottam vele nagyon meglepődtem és nagyon nagyot csalódtam persze pozitívan és próbáltam a lehető legjobb Pótapa lenni Clemmnek és mindig a lehető legjobb döntést hoztam meg. Óvatosan figyeltem minden párbeszédet és óvatosan szóltam hozzá. De most, hogy másodjára tolom.... :D húúúha. Olyan kis gonosz geci vagyok benne Lee-vel, hogy az nem igaz.

Nagyon várom már a folytatást és habár Clem egy jó ideig irritáló volt remélem kicsit megedződött. De szerintem alig telt el 1 max 2 év.
11.
11.
Sznfctm
#4: Áh, nem ő az, csak hasonlít egy kicsit.

Kennyt tuti kicsinálták az első évadban (szemetek!! ;) Amúgy utáltam, én odadobtam volna zombieleségnek, ha lehet... ;) )

Az első sorozat remek játék volt, Clememinte-nak örülünk, most már csak a másodikhoz kell jó sztorit kitalálni. :)
10.
10.
spikee576
Nagyon jo gem.Igazi zombikalandjatek.
8.
8.
balint23h
#3: Most az egyszer mi pc-sek örülhetünk előbb. De biztos nem kell sokat várni majd konzolra se.
7.
7.
Claymen
Biztos jó lesz, nagyon jó történeteket írnak a srácok. Én már csak abban bízok,l hogy a magyarítások időben jönnek hozzá, és nem kell rá hónapokat várni.
6.
6.
Dontrip
#2: Sokkal "csontosabb" mint Kenny. Szerintem biztos nem ő az.
5.
5.
sutgab
#2: SPOILER!!!!!!!!!!!!

Lehet, hogy ő az, elvégre is nem halt meg, csak eltűnt, mert a sikátorban nem hallottuk meghalni, a holtestét sem láttuk. Bár nem hiszem, hogy ő lenne az, mert ha visszatérne, akkor a Telltale nem lőné le ilyen hamar.
4.
4.
caligulanero
#2: úgy látszik s nem értem miért. jó szereplő volt, eljátszotta a feladatát, rendes halált kapott, mi a retekért kell visszaráncigálni? hozzá hasonló új karakterek kellenének.

jobban örültem volna, ha valamelyik 400 napos vagy egy teljesen új karaktert kapunk s úgy találkozunk a lánnyal...nem tom hogy egy 10-12 éves lánnyal hányan tudnak majd azonosulni. meglátjuk.
3.
3.
Dontrip
nehogy már az iOS fontosabb legyen mint a PS3/Xbox360 :/
1.
1.
balint23h
Áhhh végre. Számomra az idei év legjobban várt játéka. Messze ver minden gta 5 meg mittoménmit :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...