Assassin's Creed: Liberation HD PC, PS3, X360

Vártunk rá egy keveset, de a VITA-exkluzív Liberation végre megérkezett PC-re és nagykonzolokra is. HD felbontásban, persze.
1433607708

Íme, az első promókép az Assassin's Creed-filmből

Az Assassin's Creed-film megjelenéséig még nagyon sokat kell aludni, mivel csak majd jövő karácsonykor válthatjuk meg rá a jegyet. Hangulatfokozóként azonban most befutott az első promókép.
1414751450

Jelentkezz az Assassin's Creed cosplay versenyre!

Ha szereted az Assassin’s Creed-sorozatot és némi alkotókedv is szorult beléd, akkor a PlayON cosplay versenyét neked találták ki: értékes nyereményekért saját jelmezt kell készítened. Jelentkezési határidő: a mai nap!
1412013600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez is eljött végre: szerdán már október lesz, ami azt is jelenti, hogy elképesztő játékzuhatagnak nézünk elébe! Mindennek az előszelét már most is érezni, a következő napokban is lesz néhány finom megjelenés.
1410586404

Frissítve: Nem lesz PC-s AC: Birth of a New World?

Pár napja jelentette be a Ubisoft az Assassin’s Creed: Birth of a New World – The American Saga Collectiont, mely eredetileg Xbox 360-ra, PS3-ra és PC-re érkezett volna, azonban a kiadó szerint mégsem lesz PC-s változat.
1410253206

Jön az Assassin’s Creed: Birth of a New World

A Ubisoft bejelentette, hogy egy csomagban is beszerezhető lesz az Assassin's Creed három legutolsó része. Az Assassin’s Creed: Birth of a New World – The American Saga Collection októberben várható.
1407650400

Monopoly készül az Assassins's Creedből

A Hasbro és a Ubisoft összefogott, és megalkották a barátságok erejét próbára tevő társasjáték Assassin's Creedre mintázott változatát, mely idén novembertől lesz kapható, előrendelése pedig már el is kezdődött.
1398852047

Ki rendezi az Assassin's Creed-filmet?

Habár januárban szóba került Daniel Espinosa is, a New Regency tárgyalásokat folytat Justin Kurzellel is a közelgő Assassin's Creed-film kapcsán. Még mindig nem tudni, hogy ki dirigálja az adaptációt.
1390653547

Assassin's Creed: Liberation HD teszt

A Playstation Vitán elért siker vajon megismételhető nagy felbontásban is? Az Assassin's Creed: Liberation végre megérkezett PC-re és nagykonzolokra is, sajnos azonban nem pont olyan minőségben, mint azt vártuk.