Íme, az első promókép az Assassin's Creed-filmből

Link másolása
Az Assassin's Creed-film megjelenéséig még nagyon sokat kell aludni, mivel csak majd jövő karácsonykor válthatjuk meg rá a jegyet. Hangulatfokozóként azonban most befutott az első promókép.

Ahogy a bevezetőben is írtam, sajnos még nagyon messze van az Assassin's Creed-film 2016-os megjelenése, és a forgatás is még nagy eséllyel az elején jár. Ezért nem is szabad túl sokat várni az első promóciós képtől, melyen a sorozat egyik jelképe, egy sas látható. Íme:

A film eredetileg idén jelent volna meg, de végül átcsúszott 2016 karácsonyára. A rendezői székben az ausztrál Justin Kurzel ül, a főszerepet pedig Michael Fassbender kapta. Februárban azt is megtudtuk, hogy Marion Cotillard is csatlakozott a stábhoz, a pletykák szerint több részre is aláírta a szerződést.

10.
10.
Giggsy
#9: Pedig akadt. A Prince of Persia például kifejezetten jó lett. Oké, a játékhoz mondjuk sok köze nincs, de a kategóriájában egy jó kis szórakoztató mozi. A Tomb Raider-ek is bőven nézhetőek voltak.
7.
7.
br1Koo
Kíváncsi leszek rá, hátha a film tud kezdeni valamit a jó ötlettel, a játékokkal ellentétben.
6.
6.
Nicodemus
A rendezo es a ket szinesz masodik kozos munkaja lesz a film. Az iden oktoberben debutalo Macbeth film volt az elso. A kritikak es a reklamok alapjan az is egy nagyszeru film lett, szoval lehet bizakodni.
4.
4.
Red-E-Kamp Van
Ha több részre aláírt a hölgy, már tudjuk ki miatt nem kell izgulni, hogy baja esik-e.
Remélem ezalatt azt is, hogy nem egy nagyon nyitott végű film lesz, amire még 2-3 évet kell várni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...