Assassin's Creed: Liberation HD PC, PlayStation, Xbox

Vártunk rá egy keveset, de a VITA-exkluzív Liberation végre megérkezett PC-re és nagykonzolokra is. HD felbontásban, persze.
1698750000

10 játék online funkcióját szünteti meg a Ubisoft

A francia kiadó január 25-én húzza ki a dugót régebbi játékai esetében, ez szerencsére csak a multiplayer és pár online funkciót érint régebbi platformokon, a címek ettől még megvásárolhatók maradnak.
1657610991

A Ubisoft nyilatkozott a játszhatatlanná váló Assassin's Creed: Liberation HD kapcsán

A játék steames adatlapján szereplő tájékoztató azt állította, szeptember 1-től játszhatatlanná válik az Assassin's Creed: Liberation HD. Most a Ubisoft tisztázta a helyzetet.
1657533360

Leveszik a Steam kínálatából az Assassin's Creed: Liberation HD-t

Úgy tűnik, az Assassin's Creed: Liberation HD PC-s változata esetében drámaibb követkeményekkel jár majd az online szerverek leállítása.
1656835200

Újabb tizenöt játék támogatásával hagy fel a Ubisoft

Idén már másodjára tart nagytakarítást a Ubisoft. A kiadó bejelentette, hogy hamarosan újabb tizenöt játék támogatásával hagy fel, és leállítja azok szervereit.
1655139243

15 éves az Assassin's Creed, élő adással ünnepel a Ubisoft

Idén ünnepli a tizenötödik születésnapját az Assassin's Creed sorozat, ezt pedig nem hagyhatja szó nélkül a Ubisoft. Holnap délután egy ünnepi adásban értesülhetünk a széria jövőjéről.
1624006800

Íróra talált a Netflix-féle Assassin's Creed-sorozat

Noha a múlt heti Geeked Weeken nem esett szó róla, egy élőszereplős Assassin's Creed-sorozat is készül a Netflixnél. Mostanra az is kiderült, hogy ki írja majd az adaptáció forgatókönyvét.
1603814400

Élőszereplős Assassin's Creed-sorozat a Netflixtől

Újabb videojátékos adaptáció érkezik a Netflixtől, a streamingszolgáltató ugyanis bejelentette, hogy az Assassin's Creed alapján is élőszereplős sorozatot készít majd. A részletekre még várnunk kell, jelenleg a showrunnert keresik a projekthez.
1510498800

Közös univerzumban játszódik a Ubi két sorozata?

Habár a kiadó még mindig nem hajlandó formálisan is megerősíteni a hírt, az easter eggek alapján viszonylag egyértelmű, hogy közös univerzumon osztozkodik az Assassin's Creed és a Watch Dogs. Spoileres hír következik!
1475060421

Friss képeken az Assassin's Creed-film

A Total Film Magazine legfrissebb száma egy nagyadag képet közölt a decemberben mozikba kerülő Assassin's Creed-filmről. Mindkét idősík megelevenedik a kedvcsinálókon.
1440702060

Assassin's Creed-film - az első kép Fassbenderről

Végre! Megérkezett az első hivatalos kép az Assassin's Creed-filmről, amit a jövő héten kezdenek el forgatni. A fotón a főszereplő Michael Fassbender látható, méghozzá assassinnek beöltözve.