Jelentkezz az Assassin's Creed cosplay versenyre!

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 31.
  • Rendezvény
Link másolása
Ha szereted az Assassin’s Creed-sorozatot és némi alkotókedv is szorult beléd, akkor a PlayON cosplay versenyét neked találták ki: értékes nyereményekért saját jelmezt kell készítened. Jelentkezési határidő: a mai nap!

A PlayOn rendhagyó cosplay versenyt hirdet az Assassins’ Creed-játékok novemberi megjelenésének alkalmából. A nevezők feladata egy saját kosztüm elkészítése, amelynek mintájául az Assassin's Creed-epizódok valamelyik szereplője szolgál.

Ha kedvet kaptál a nevezéshez, akkor küldj egy e-mailt a nyeremeny@playon.hu címre. A levélben szerepelnie kell a nevednek, a születési évednek, valamint az általad megformálni kívánt karakter nevének. A jelentkezés beküldésének határideje 2014. október 31. A levél tárgya Assassin’s Creed Cosplay verseny legyen.

A kész jelmezről készült képek beküldésének határideje: 2014. november 14. – az Assassin’s Creed: Unity megjelenésének napja.

A legjobb cosplay készítőjének díja:

  • 1 db Assassin’s Creed: Unity játékszoftver Xbox One vagy PS4 platformra
  • 1 db Assassin’s Creed: Unity Phatom Blade
  • Profi fotózás műteremben és szabadtéren
  • Egy hét tanulási lehetőség Csaba Krisztina jelmeztervezőnél, aki számos magyar színdarabhoz, valamint olyan nemzetközi szuperprodukciókhoz készített jelmezeket, mint a Hellboy, The Borgias, Ronin és a The Pillars of the Earth.


A verseny bővebb részleteiről a PlayOn oldalán tájékozódhatsz.

8.
8.
Blueberry
XDDD legalább mutogassák a verebeket
2.
2.
SzDavid99
A jelentkezés beküldésének határideje 2014. október 31.?! Előbb is szólhattatok volna! :D
1.
1.
Akkor most -17 napunk van beküldeni? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...