Batman: Arkham Knight PC, PS4, XBOXONE

Befejező részéhez érkezett a Batman: Arkham-sorozat.

Batman: Arkham Knight - Alfréd rendet tesz

Gondoltátok volna, hogy a Wayne-család örökös inasának, Alfred Pennyworthnek van egy másik, sokkal veszélyesebb, harciasabb oldala is? Nos, akad neki, és ha kell, bizony Batman helyett is rendet tud tenni Gothamben.

Brit toplista: Rory McIlroy az élen, már másodszor

Nem volt komolyabb játékmegjelenés a múlt héten, így a brit játékeladási toplista sorrendje sem változott érdemben. Az élen még mindig a Rory McIlroy PGA Tour, az Egyesült Királyság legsikeresebb golfjátéka áll.

Arkham Knight - ideiglenes javítás augusztusban

A Warner Bros. bejelentette, hogy augusztusban egy "ideiglenes" javítás érkezik a Batman: Arkham Knight PC-s verziójához. Úgy tűnik azonban, hogy ez a patch csak a hibák egy részét javítja majd ki.

Amerikában is az Arkham Knight vitte a prímet

Az NPD közzétette a júniusra vonatkozó amerikai eladási adatokat. A hardverek piacán ismét a PlayStation 4 győzedelmeskedett, a hónap legkelendőbb játékának pedig a Batman: Arkham Knight bizonyult.

Arkham Knight - őszig kell várni a PC-s javításra?

A Kotaku megszerezte az ausztráliai EB Games egyik belső levelezését, amiből kiderül, még hosszú heteket kell várni a Batman: Arkham Knight PC-s változatának javításáig. A levél szerint csak ősszel érkezik a sebtapasz.

Batgirl: A Matter of Family - az első tíz perc

Az Arkham Knight szezonbérletének tulajdonosai már tegnap megkapták a játék első történetközpontú kiegészítőjét, a Batgirl: A Matter of Familyt, aminek most meg tudjuk mutatni az első tíz percét.

Batman: Arkham Knight - íme, az augusztusi DLC-k

Bár még alig jelent meg a Batgirl: A Matter of Family DLC, a Warner már az augusztusi letölthető tartalmakat mutogatja. Két kisebb csomag érkezik, mely főleg karakter- és Batmobil-skineket tartalmaz majd.

Brit toplista: élen rajtolt az új Forma 1-játék

Megérkezett a legfrissebb brit játékeladási toplista, és talán nem meglepő, hogy az aranyérmet a frissen megjelent F1 2015 csípte meg. Ami viszont érdekesebb: az új részre sokkal többen voltak kíváncsiak, mint az előzőre.

Batman: Arkham Knight - változásokat ígér a kiadó

Nyílt levelet tett közzé a Warner Bros., amiben bocsánatot kér a Batman: Arkham Knight PC-s változata miatt. A kiadó a jövő hétre ígért újabb infókat a számítógépes verzió körüli fejleményekről.

Batgirl: A Matter of Family - itt az első trailer

A Season Pass-szal rendelkező játékosoknak már egy hetet sem kell várniuk a Batman: Arkham Knight első kiegészítőjére. Az első információk után végre megérkezett a trailer is a DLC-hez.