Batman: Arkham Knight - mi várható októberben?

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 23.
  • Letöltés
Link másolása
A jövő hónapban számos bővítmény lát napvilágot a Batman: Arkham Knighthoz, ezek közül a legfontosabb a Catwoman’s Revenge, amely a történetet folytatja majd a Macskanő szemszögéből. Szó esett a PC-s verzióról is.

A Warner Bros. és a Rocksteady nem aprózza el októberben, egy sor kisebb-nagyobb DLC érkezik a Batman: Arkham Knighthoz.

A minap ráadásul befutott a 2008 Tumbler Pack és a 2008 Tumbler Batmobile Pack is, melyben a Nolan-filmekből ismerős Batmobile-ba pattanhatunk be, és azzal zúzhatjuk szét Gotham utcáit, szintén a filmek által ihletett pályákon.


Ha már végeztél az alapjáték kampányával, jó hír, hogy a történet folytatódik a Catwoman’s Revenge-ben, amelyben Macskanőt irányítva állhatunk bosszút Riddleren.

Van két kakukktojásunk is, elvégre a második Crime Fighter Challenge Pack, amely változatos challenge térképket kínál Batmannek, Nightwingnek, Robinnak és Catwomannek, már szeptember 29-én elérhető lesz. Hasonlóan a GCPD Lockdown sztori DLC-hez, melyben Nightwing lesz a főhős - ő Penguin megállításán ügyködik majd. 

A jövő hónapban jön a Batman Classic TV Series Batmobile Pack, melyben a '60-as években futó TV-sorozat gúnyáiba öltözik a Batmobile-unk és a többi főszereplő is.

És érkezik a harmadik Crime Fighter Challenge Pack is, melyben Batmant, Nightwinget, Robint, és Azraelt irányíthatjuk az új combat és predator térképeken.


De mi a helyzet a júniusban visszavont PC-s verzióval? A Warner Bros. szerint "a következő hetekben" végre elérhető lesz, azaz már nem kell sokat várnunk és újra megvásárolhatjuk.

7.
7.
Macifasz
#5: Bőven javított, nekem pl. az elsődleges verzió játszhatatlan volt és egy Steam fórumon olvasott trükközéssel tudtam csak működésre bírni. De az azóta kiadott hivatalos patchekkel, már erre a trükkre sincs szükség, simán játszható. Persze a tökéletestől még messze van, de így már érdemes nekikezdeni.
3.
3.
overdosed90
"Következő hetekben". Ezt sütik el állandóan. Lesz az több mint egy hónap is szerintem!
2.
2.
logic5
Feltörhetnék a peccset... Kipróbálnám én is :D
1.
1.
koviprog
De jó végre újra megvásárolható az szuper, de a javításokat tartalmazza majd? vagy addig még jön valami update, aki már megvette? A legutóbbi javítás jól sikerült egész játszhatóvá vállt tőle a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...