Tony Hawk’s Shred Session Mobil

Endless runner, pontosabb endless skater játék a mobilos Tony Hawk.

Augusztusban jön a Tony Hawk-dokumentumfilm

Augusztustól válik elérhetővé a digitális platformokon a Pretending I'm a Superman - The Tony Hawk Story című dokumentumfilm, amely a Tony Hawk nevével fémjelzett videojátéksorozat történetét dolgozza fel.

Szakított egymással Tony Hawk és az Activision

A legendás deszkás a Twitteren jelentette be, hogy bár részéről nincs akadálya, hogy újabb részekkel vagy felújított kiadásokkal jelentkezzen a Pro Skater-sorozat, de ebbe már nincs beleszólása, mert már nem dolgozik a kiadóval.

Biztosan elkészül a Tony Hawk-dokumentumfilm

Akár szeretnénk, akár nem. A Tony Hawk-játéksorozat kapcsán készülő dokumentumfilmre az Indiegogón gyűjtöttek pénzt a producerek, a kitűzött célt azonban nem sikerült elérni - így megoldják máshogy a dolgot.

CES 2015: PS4-re is jön az új Tony Hawk-játék

A Sony a CES 2015-ös sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy az Activision idén érkező új Tony Hawk-játéka PlayStation 4-en is tiszteletét teszi, ráadásul nagy eséllyel exkluzív tartalmaknak is örülhetünk.

Új Tony Hawk-játék érkezik jövőre

Örülhetnek a rajongók, hiszen 2015-ben új taggal bővül a sorozat, a játék konzolos és mobilos változatot is kap. Emellett azonban van egy rossz hírünk azoknak, akik a tavasszal bejelentett Tony Hawk’s Shred Sessionre vártak.

Íme, a mobilos Tony Hawk-játék

Egyelőre nem lesz konzolos Tony Hawk-játék, a rajongóknak egy mobilos mellékággal kell beérniük. Ez lesz a free-to-play Tony Hawk’s Shred Session, amely egyfajta gördeszkás endless runner lesz.