Biztosan elkészül a Tony Hawk-dokumentumfilm

  • Írta: fojesz
  • 2017. április 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Akár szeretnénk, akár nem. A Tony Hawk-játéksorozat kapcsán készülő dokumentumfilmre az Indiegogón gyűjtöttek pénzt a producerek, a kitűzött célt azonban nem sikerült elérni - így megoldják máshogy a dolgot.

Tony Hawk nem tudja elengedni a játékipart. Habár a Tony Hawk's Pro Skater 5 csúfosan leszerepelt, az úriember állítólag már elkezdett dolgozni az új játékon (ezúttal az Activision nélkül), és egy dokumentumfilmes projektbe is beleugrott, ami a játéksorozat háttértörténetét dolgozná fel a közreműködő gördeszkások és fejlesztők segítségével.

A Pretending I'm a Superman The Tony Hawk Game Story című filmre az Indiegogón kezdtek el pénzt gyűjteni, azonban az eredetileg kitűzött 75 ezer dolláros összeg nem jött össze a készítőknek, a kampány végén 17 ezer dollárnál állt meg a számláló. Sebaj, a producerek közleménye szerint ugyanis mindenképpen elkészül a film, legfeljebb lassaban készül el, mint tervezték.

A forrást így is meg tudják oldani: egyrészt az Indiegogó idevágó opciójának hála a 17 ezer dollárról így sem kell lemondaniuk, és állítólag több szponzor is bejelentkezett náluk a projekt finanszírozására. A készítők szerint a fogadtatással sem lesz baj: a sikertelen Indiegogo-kampány ellenére szerintük igenis érdekli a rajongókat a dokumentumfilm.

3.
3.
s4jtqkac
#1: Wtf?! Te is adtál bele vagy csak dühös vagy anyway mert kicsi a cerka? :)
1.
1.
dvs00
Igen és az addig gyűjtött pénzt azért benyelik majd a büdös tetvek bazmeg. Így működik. Fasszopók.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...