Bloodborne PS4

A Dark Souls fejlesztőinek első szerepjátéka PS4-en.
1427115600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét is tartalmasnak ígérkezik játékmegjelenések terén, és bár még mindig sok a megkésett port és a felújított kiadás, azért vadonatúj, platform-exkluzív címeknek is örülhetünk majd a napokban.
1426842056

Bloodborne - le fognak vágni

A hivatalos Playstation Blog legújabb bejegyzése részletezi a Bloodborne karakter-testreszabási funkcióját. Ehhez egy fő hubba, a főhősünk álmába kell ellátogatnunk, itt léphetünk szintet és vásárolhatunk új elemeket.
1426244411

Bloodborne - megérkezett az utolsó trailer

Alig két hét múlva végre felkúszik a boltok kirakataiba a PlayStation 4-exkluzív, nem túl barátságos Yharnam városában játszódó Bloodborne. A premier alkalmából befutott a játék legutolsó hangulatfokozója is.
1426165208

Akár negyven óra játékidő a Bloodborne-ban

A From Software szerepjátéka nem egy rövid alkotás, legalábbis az Edge szerint. A magazin már a megjelenéshez közeli verziót tesztelhette, és az író több mint negyven órát tett bele az első végigjátszásba.
1425726040

Bloodborne - részletek a co-opról és a PvP-ről

A minap frissült a Bloodborne hivatalos japán weboldala, amely egy csomó friss információt tartalmaz a szerepjáték kooperatív módjáról és a PvP-ről. Most már biztos, hogy az asszinkron multihoz szükségünk lesz PS Plusra.
1425477617

Bloodborne - kezdődhet a vadászat

Három hét van már csak hátra az elátkozott Yharnam városában játszódó Bloodborne megjelenéséig, s bár az IGN jóvoltából egészen sűrűre sikeredett a játék elmúlt pár hete, nehéz ellentmondani a legújabb tévéreklámnak.
1425207635

Bloodborne - bemutatkozik a Darkbeast

Az IGN First legújabb adásában még mindig a Bloodborne-nal foglalkoznak és egy újabb főellenségről hullt le a lepel. A Darkbeast azon kívül, hogy vérmes egy dög, elektromossággal sokkolja a hősünket.
1424779234

Kulisszák mögött a Bloodborne - itt a folytatás

Az IGN-nek köszönhetően az elmúlt hetek a From Software várva várt szerepjátékáról, a Bloodborne-ról szóltak, s úgy tűnik, a megjelenésig már nem is nagyon csökken a hetente kapott anyagok száma. Új videót tudunk mutatni.
1424530800

Bloodborne - ismerkedj meg az ellenfeleiddel!

Az IGN jóvoltából alacsonyan szállnak a Bloodborne gameplay videói, szinte minden napra jut egy-egy új kedvcsináló. Ezúttal a játék szörnyeit nézhetitek meg közelebbről.
1424415638

Sztoritrailert kapott a Bloodborne

Hátborzongató hangulatú előzetessel jelentkezett a From Software, melyben a márciusban megjelenő Bloodborne háttértörténetével, főszereplőjével és további karakterekkel ismerkedhetünk meg.