Warhammer 40.000: Carnage Mobil

Oldalnézetes akciójáték Warhammer 40.000 témában.

Egy Warhammer 40,000-es sorozat lesz Henry Cavill következő nagy dobása

Alacsonyan szállnak mostanában a Henry Cavillel kapcsolatos hírek. Megtudhattuk, hogy a Geralt és Superman szerepétől elköszönő úriember az Amazonnál készülő Warhammer 40,000-sorozat sztárja és producere lesz.

Warhammer 40K - készül az élőszereplős sorozat

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a The Man in the High Castle-sorozat alkotója, Frank Spotnitz ezúttal Dan Abnett népszerű Eisenhorn-trilógiája alapján készít élőszereplős Warhammer 40K-sorozatot.

Warhammer 40:000: Carnage mobilos teszt

Ha a kilencvenes években Warhammer 40K-figurákat festettél, társasjátékoztál, vagy úgy en bloc nagy rajongója vagy a brutális univerzumnak, akkor rohanj vissza a korábbi kedvenceidhez, hiszen a mobilos Carnage-t nem neked találták ki.

Androidra is elérhető a Warhammer 40K: Carnage

Ha egy igazán addiktív oldalnézetes akciójátékra vágysz a Warhammer 40.000 világán, akkor a Carnage-nél keresve sem találsz jobbat. Az iOS-exkluzivitás véget ért, immáron a Google Playről is szedhető a cucc.

Három mobiljátékos hír a hétvégére

Megjelent a magyar fejlesztésű CastleStorm mobilos változata, de érkezett egy oldalnézetes Warhammer 40.000-játék is. A harmadik hírünk egy MacGyver-feldolgozásról szól, az még nem jött meg, de hamarosan meg fog.