Egy Warhammer 40,000-es sorozat lesz Henry Cavill következő nagy dobása

  • Írta: szlav
  • 2022. december 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Alacsonyan szállnak mostanában a Henry Cavillel kapcsolatos hírek. Megtudhattuk, hogy a Geralt és Superman szerepétől elköszönő úriember az Amazonnál készülő Warhammer 40,000-sorozat sztárja és producere lesz.

Sok hírt közöltünk mostanában arról, hogy melyik filmekben vagy sorozatokban nem szerepel többé Henry Cavill, úgyhogy fordítsunk a kockán! Habár a brit színész sem Ríviai Geralt, sem Superman nem lesz a jövőben, elég jó esély van rá, hogy az Astartes légióinak egyik rendíthetetlen parancsnokaként láthatjuk őt viszont a képernyőn.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Cavill már az új szerződése utolsó tollvonásait firkantja. A hírek szerint az Amazon készít nagyszabású tévésorozatot a Warhammer 40,000 sötét univerzumában, miután megszerezték erre a jogokat a Games Workshoptól. A stábról egyelőre keveset tudunk, így rendezőket vagy írókat még nem kapcsolhatunk a sztorihoz, annyit azonban már megszellőztettek, hogy a BioShock-filmnél is besegítő Vertigo Entertainment vállalja produkciós feladatokat.

5.
5.
Grabowsky30+
Sajnálom, hogy nem lesz se Superman se Geralt, mind a két szerepre szerintem hibátlan volt.
4.
4.
BrockSamson
#3: Persze, persze, sot az ellenfeleket (tyrannidok, orkok, necronok, kaosz) tekintve igazabol meg ertheto is mikent alakult ki az Imperium berendezkedese. Minden esetre kivancsi vagyok hogyan fogja kezelni a dolgot az Amazon, ha egyaltalan lesz belole valami.
Amugy ha igaz a hireszteles, hogy Cavill amiatt szallt ki a Witcherbol, mert a Netflix nagyon sokat akart valtoztatni a forrasmuhoz kepest, akkor az o producerkedese pozitiv hir.
3.
3.
szlav
Srácok, ugye az megvan, hogy az impérium semmilyen W40K-s médiumban nincs követendő példaként feltüntetve? Épp ellenkezőleg..
2.
2.
Ooorky
#1: Nekem is az volt az első gondolatom, hogy hogyan erőltetik bele a "message"-et.

Bár az Alapítvány és Hatalom gyűrűi alapján nem okoz nekik gondot az alapmű totális megerőszakolása.
1.
1.
BrockSamson
Hehe, meglatjuk mit kezd valojaban az Amazon a totalitarius fasiszta Imperium of Man-nel. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...