Battlefield: Hardline PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

2014-ben is kap egy folytatást a Battlefield-sorozat, azonban ezúttal egy spin-off érkezik.

A csökkenő bevétel ellenére is bizakodó az EA

Az Electronic Arts szerint "remekül indult" az aktuális üzleti éve, annak ellenére, hogy az elmúlt negyedévben kevesebb bevételt ért el, mint a tavalyi év hasonló időszakában. Az őszi megjelenéseken sok múlik majd.

Brit toplista: Rory McIlroy az élen, már másodszor

Nem volt komolyabb játékmegjelenés a múlt héten, így a brit játékeladási toplista sorrendje sem változott érdemben. Az élen még mindig a Rory McIlroy PGA Tour, az Egyesült Királyság legsikeresebb golfjátéka áll.

GC 2015: Jön a Battlefield: Hardline új kiegészítése

A Visceral Games és az Electronic Arts megerősítette, hogy az idei Gamescomon mutatják be a Battlefield: Hardline legújabb letölthető kiegészítését, illetve vadonatúj játékmódját is.

Battlefield: Hardline - csúszik a Criminal Activity

A Visceral bejelentette, hogy mégsem jelenik meg PC-n a tervezett időpontban a Battlefield: Hardline első nagyobb DLC-je, a Criminal Activity. Szerencsére csak pár nap plusz várakozási időről van szó.

Trailert kapott a Battlefield: Hardline első DLC-je

Megérkezett a Battlefield: Hardline első kiegészítésének, a Criminal Activity-nek az első kedvcsinálója. A júniusra datált DLC négy új multis térképet és egy rakás érdekes kütyüt tartalmaz majd.

BF: Hardline - júniusban jön a Criminal Activity DLC

Pontosította a Battlefield: Hardline első bővítményének megjelenési dátumát a Visceral Games, pluszban további részleteket árult el a DLC-ről. A csomag négy új multis térképet és egy rakás érdekes kütyüt tartalmaz majd.

Amerikai toplista: áprilisban az Xbox One győzött

Közzétette az NPD Group az amerikai játékpiac áprilisának összegzését. A legkelendőbb játék a Mortal Kombat X volt, és meglepetésre az Xbox One is győzelmet aratott a PlayStation 4 felett.

Leépítések a Battlefield: Hardline fejlesztőjénél

A minap néhány munkavállalójától megvált a Visceral Games, a stúdió illetékesei megnyugtattak mindenkit, a személyzeti változás nem nagy horderejű. Nincs veszélyben a Hardline támogatása és a Star Wars-projekt sem.

Battlefield: Hardline - nyáron jön az első DLC

A Visceral Games elárult néhány információt a Battlefield: Hardline nyáron érkező első DLC-jéről, a Criminal Activityről. A csomagban négy új térkép kap helyet, közülük kettő éjszakai helyszín lesz.

2016 elején érkezik az új Mirror's Edge

Az Electronic Arts is közzétette a legutóbbi évre vonatkozó pénzügyi jelentését. A cég bevételei növekedtek és továbbra is az első számú kiadó konzolokon. Emellett frissítette a közelgő játékai megjelenési dátumait.