Battlefield: Hardline PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

2014-ben is kap egy folytatást a Battlefield-sorozat, azonban ezúttal egy spin-off érkezik.

Ennyit változott a béta óta a Battlefield: Hardline

Nem beszélt a levegőbe a Visceral Games, amikor azt nyilatkozta, hogy a Battlefield: Hardline esetében hallgatni fognak a rajongók visszajelzéseire. A legújabb fejlesztői naplóban a béta után életbe lépő változásokról lesz szó.

Battlefield Hardline - a fegyverek hangja

Befutott a következő hónapban bemutatkozó Battlefield Hardline harmadik fejlesztői naplója, amiben a készítők a játékbeli fegyverek hangjával kapcsolatos munkálatokat és azok hátterét ismertetik.

Frissítve: Battlefield Hardline - ötmillióan bétáznak

Hatalmas mérföldkőhöz érkezett a Battlefield Hardline, a Visceral Games shooterének múlt héten indult publikus bétáját ugyanis több mint ötmillió kíváncsi játékos próbálta eddig ki. Mi annyira azért nem voltunk elájulva tőle.

Battlefield Hardline bétateszt

Az utcákat a bűn és a drog uralja. A DEA ügynökei minél mélyebbre ásnak a mocsokban, az alvilági szálak annál hosszabbak és szövevényesebbek lesznek, az állampolgárokat államokon átívelő bűnbanda tartja terrorban.

Íme, a Battlefield: Hardline hivatalos gépigénye

A Visceral Games elárulta, hogy milyen minimum és ajánlott gépigénnyel rendelkezik a Battlefield: Hardline végleges változata. Fontos tudni, hogy a rendőrös FPS csak 64-bites rendszereken hajlandó elindulni.

A jó, a rossz és a csúf

Ezen a héten is történt pár érdekes esemény, melyeket érdemes felidézni vagy éppen megismerni, ha még nem olvastad őket. Lássuk, milyen hírek kapták a ezúttal a főszerepeket!

Battlefield: Hardline - a gépigényről

Ma duplázunk Battlefield: Hardline-fronton, a legutóbbi bejelentés óta ugyanis beesett még néhány apró információ a játék bétatesztjével, illetve a PC-s verzió gépigényével kapcsolatban.

Battlefield: Hardline - február 3-án indul a nyílt béta

Az ígéreteknek megfelelően a Visceral Games hivatalosan is bejelentette a rendőrös Battlefield nyílt bétatesztjének dátumát. Minden platformon február 3-án indul a multira kihegyezett móka és öt napon át tart. Itt az új trailer!

Kulisszák mögött a Battlefield: Hardline

A Visceral Games ma megerősíti a Battlefield: Hardline nyílt bétatesztjének dátumát, de addig tekintsünk a színfalak mögé az új fejlesztői napló segítségével. Kiderül, hogy mi változott a legutóbbi próbaváltozat óta.

Az EA továbbra is eredményes

Az Electronic Arts legutóbbi pénzügyi negyedéve sikeresnek mondható, de ami a legfontosabb, hogy a kiadó a közelgő játékairól is elhintett pár érdekességet. Tényleg 2016 végén jön a Battlefield 5.