Battlefield: Hardline PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

2014-ben is kap egy folytatást a Battlefield-sorozat, azonban ezúttal egy spin-off érkezik.

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.

GC 2014: Kampányvideón a Battlefield: Hardline

A főhőst alakító Nick Mendoza kellemetlen helyzetbe kerül az első kampánybemutató alkalmával, mely a reggeli EA-konferenciát zárta. A Battlefield ezúttal szokatlanul lopakodós a megszokott stílushoz képest.

GC 2014: Nézd nálunk az EA-konferenciát!

Augusztus 13-án, reggel 10 órakor veszi kezdetét az Electronic Arts felhozatalának idei bemutatója a kölni Gamescomról, melyet élő adásban követhettek velünk a széketek kényelméből.

Heti hírösszefoglaló - 30. hét

A hét híre, hogy a The Sims 2 teljes csomagját ingyenesen letölthetitek az Originről, de július 24. óta bárki kipróbálhatja a Destiny bétáját is. A Gamekapocs Intel prociért futó nyereményjátéka pedig ma ér véget. Le ne maradjatok!

Csúszik a Battlefield: Hardline és az új Dragon Age

A Visceral Games és az EA bejelentette, hogy csak jövőre jelenik meg a Battlefield: Hardline. A döntés a játékosok visszajelzései alapján született, még több fejlesztési időre van szükség az FPS tökéletesítéséhez.

Battlefield Hardline - változások a béta után

A Visceral és az EA új stratégiája nagyban hozzájárul a vásárlói elégedettség javításához, a Hardline túlesett az első nagy bétateszten, és a fejlesztők meghallgatták észrevételeinket. Jönnek is a javítások és a változások.

Heti hírösszefoglaló - 26. hét

Hamarosan véget ér a Steam Summer Sale, volt Google-konferencia, ami mellett rengeteg pletyka és új előzetes látott napvilágot. Lesz Afro Samurai 2, jön a The Vanishing of Ethan Carter, és egy új Settlers-játék is felbukkant.

Battlefield: Hardline - ősszel még bétázhatunk

A napokban ért véget az első próbalehetőség PC-n és PS4-en, ám a Visceral Games megígérte, hogy lesz még egy publikus bétateszt ősszel, a játék megjelenése előtt, az összes bejelentett platformon. Igen, Xboxon is!

Heti hírösszefoglaló - 25. hét

Érezhetően kevesebb hírrel kellett beérnünk a héten, hiszen az E3 után kevésbé beszédesek a kiadók. Ez nem jelenti azt, hogy hírösszefoglaló nélkül maradtok, így ezúttal is összeszedtük a hét fontosabb eseményeit.

Battlefield Hardline bétateszt

Az EA E3-as konferenciája után azonnal el is kezdődött a Battlefield Hardline bétatesztje. A sorozat új része ezúttal nem a katonai hadviselésbe invitál minket, hanem a bűnözők és rendőrök mindenkori harcát dolgozza fel.