Crackdown 3 PC, XBOXONE

Ügynökök, figyelem! A Crackdown megérkezett a harmadik részéhez.
Típus: Akció

Mégsem jelenik meg idén a Crackdown 3

A fejlesztőknek több időre van szükségük, így az eredeti tervekkel ellentétben csak jövőre jelenik meg a Crackdown harmadik része. Ezzel ráadásul az Xbox One X is veszített egy nyitócímet, a játékot épp a konzol rajtjára ígérték.

Akciódús prezentáción a Crackdown 3

A Microsoft megígérte, hogy a Comic-Conra látogatók többet is láthatnak majd a Crackdown 3-ból. A bemutatót élőben követhették az érdeklődők, de ha elmulasztottad, itt a teljes gameplay felvétel.

Tíz percig mozog a Crackdown 3

Végre tisztességes minőségben is megcsodálhatjuk a Crackdown 3-at, így megleshetjük akció közben az új fegyvereket és képességeket. A fejlesztők a San Diego-i Comic-Conon még többet elárulnak a játékról.

E3 2017: Milyen hosszú lesz a Crackdown 3?

Egyelőre úgy tűnik, hogy a Crackdown 3 rövidebb lesz egy átlagos open-world játéknál, a legtöbb végigjátszás 12-16 óráig tart majd a fejlesztők szerint. Arról is többet tudunk már, hogy mi lesz Terry Crews szerepe a folytatásban.

E3 2017: Így fest akcióban a Crackdown 3

A Crackdown 3 Microsoft konferenciáján bemutatott, kissé elborult előzetese után végre akció közben is megleshetjük a játékot, ami elméletileg erősen épít majd az új Xbox erejére és novembertől lesz kapható.

E3 2017: Az első galériafrissítés

Három nagy konferenciával a hátunk mögött már összegyűlt egy csokorra való screenshot a közeljövő legígéretesebb játékaiból. Lesz itt Forza Motorsport 7, Wolfenstein II, Anthem, The Evil Within 2 és Metro Exodus is.

E3 2017: Novemberben érkezik a Crackdown 3

Nagyon régóta nem hallottunk semmit a Crackdown harmadik részéről, de az idei E3-on ismét megmutatta magát a játék. A sorozat harmadik felvonása november elején mutatkozik majd be.

E3 2017: Microsoft konferencia - LIVEBLOG

Remélhetőleg már mindenki testileg-lelkileg felkészült az Xbox Scorpio leleplezésére. A Microsoft bemutatójáról természetesen élőben blogolunk nektek, miközben véleményezünk és esélyeket latolgatunk. Ne maradj ki!

E3 2017: Itt nézd vissza a Microsoft konferenciáját!

A bemelegítésnek vége! A neves gyártók közül a Microsoft nyitja sort ma 23 órakor, ráadásul rögtön konzolbemutatónak örülhetünk, hiszen teljes valójában lelepleződik a Project Scorpio! Itt érdemes követni a közvetítést!

PC-re is megjelenik a Crackdown 3

A Microsoft új üzletpolitikáját ismerve persze nem nagy meglepetés, de nagyon úgy tűnik, hogy PC-re is meg fog jelenni a Crackdown 3. A 2017-es premiert is megerősítették a játék hivatalos Twitterén.