Crackdown 3 PC, XBOXONE

Ügynökök, figyelem! A Crackdown megérkezett a harmadik részéhez.
Típus: Akció

Crackdown 3 - elfogyott a Microsoft türelme

Az Eurogameren olvasható egy méretes írás, ami remekül összefoglalja a Crackdown 3 évek óta íródó krónikáját, megjelenése folyamatos csúszásának körülményeit. Ebből pedig kiderült, a kiadó már nagyon türelmetlen.

Crackdown 3 - az eredeti fejlesztők nélkül

Sorra gyülekeznek a sötét felhők a folyamatosan elhalasztott Crackdown 3 felett. A Polygon beszámolója szerint a játék fejlesztése mögött álló Dave Jones és csapata, a Reagent Games gyakorlatilag teljesen kiszállt a projektből.

E3 2018: Az első galériafrissítés

Az elmúlt két nap konferenciái nem múltak el nyomtalanul, rengeteg képet zsákoltunk be a közelgő sikervárományosokból. Lesz itt Halo Infinite, Shadow of the Tomb Raider, Battlefield V, Dying Light 2 és Fallout 76 is.

E3 2018: A Microsoft-bejelentések egy helyen

Tegnap este viszonylag későn, 10 órakor vette kezdetét a Microsoft E3-as sajtókonferenciája, amin ipari mennyiségben zúdították ránk a friss híreket. Következzen egy linkgyűjtemény a későn érkezőknek!

E3 2018: Crackdown 3 - Terry Crews zúzásban

Habár a Crackdown 3 megjelenése átcsúszott a jövő évre, ez még nem jelenti azt, hogy a Microsoft kihagyta az E3-as műsorából. Egy új gameplay trailerrel jelentkezett a cím, a főszerepben Terry Crews.

Frissítve: Ismét csúszik a Crackdown 3

Lapértesülések szerint a Crackdown 3 premierjét ismét elcsúsztatta a Microsoft - ezek szerint 2019-nél korábban ne számítsunk a nyitott világú akciójátékra. Sötét felhők gyülekeznek az anyag felett.

Crackdown 3 - minden rendben van

Rövid ideig úgy tűnhetett, problémák vannak az amúgy sem zökkenőmentes fejlesztéséről ismert Crackdown 3-mal, a spanyol Amazon ugyanis váratlanul elkezdte eltörölni a játék előrendeléseit. A Microsoft azonnal reagált a pletykákra.

Friss exkluzívokkal erősít az Xbox Game Pass

A Microsoft előfizetéses szolgáltatása nagyot lép előre: ezentúl minden Xbox One-exkluzív címet már a megjelenés napján megkapnak a tagok. Az első fecske a Sea of Thieves lesz március 20-án.

A Sumo Digitalnál az EVE: Valkyrie fejlesztői

A brit Sumo Digital felvásárolta a CCP Games newcastle-i stúdióját, így az EVE: Valkyrie készítői már a Crackdown 3-ba és a Dead Island 2-be dolgozhatnak be. Összesen 34 embert érint az akvizíció.

GC 2017: Crackdown 3 próbakör

Annak ellenére, hogy idén már biztosan nem jelenik meg a Crackdown harmadik része, a Microsoft mégis kihozta magával Kölnbe. Mi pedig köszöntük szépen, jól megnéztük magunknak a nagyjából 10 perces demót.