Crackdown 3 PC, XBOXONE

Ügynökök, figyelem! A Crackdown megérkezett a harmadik részéhez.
Típus: Akció

GC 2015: Így zúzol majd a Crackdown 3-ban

Az új Crackdown is előkerült a Microsoft gamescomos konferenciáján, amellyel rendkívüli rombolhatóságot ígérnek a fejlesztők. Most mutatunk még egy videót, ahol ebből kaphattok egy kis ízelítőt.

GC 2015: Az első galériafrissítés

A tegnapi bejelentések mellé egy csomó friss screenshot érkezett a Gamescomról. Quantum Break, Rise of the Tomb Raider, Scalebound, Just Cause 3, Halo 5: Guardians, Crackdown 3 és CoD: Black Ops 3 a délelőtti adag.

GC 2015: Először mozog a Crackdown 3

Az ígéreteknek megfelelően a Crackdown legújabb része, az időközben hármas számot kapott felvonás is megkapta a maga első gameplay villanását. Lássuk, hogyan is fest majd az új rész Xbox One-on.

GC 2015: Nézd vissza a Microsoft-konferenciát!

Alig egy óra múlva kezdetét veszi a Microsoft gamescomos konferenciája, amelyen olyan játékok kerülnek terítékre, mint a Quantum Break, az új Crackdown, a Halo 5 vagy a Scalebound.

GC 2015: Végre jön az első Crackdown gameplay

Phil Spencer ismét aktív volt a Twitteren, így elkotyogta, hogy a hamarosan elrajtoló Gamescomon végre bemutatkozik az Xbox One-ra fejlesztett Crackdown első játékmenet-kedvcsinálója is. Várjátok?

GC 2015: Megvan a Microsoft-konferencia időpontja

A Microsoft az ígéretei szerint ütős felhozatallal készül a Gamescomra, sőt több olyan játékot is bemutat majd Kölnben, aminek az E3-on már nem jutott hely. Tessék elővenni a naptárat!

E3 2015: Újabb Xbox-exkluzívok hagyják ki az expót

Maga Phil Spencer jelentette be azokat az Xbox-exkluzív címeket, amelyek biztosan nem lesznek kint az E3-on, és következésképpen a cég hétfői sajtókonferenciáján sem fognak szerepelni.

E3 2015: Bizonytalan az új Crackdown jelenléte

Nem biztos, hogy a tavalyi E3-on bemutatott, Xbox One-ra fejlesztett új Crackdown jelen lesz az idei kiállításon. Legalábbis Phil Spencer egy Twitteren feltett kérdésre nem igazán akart pontos választ adni.

Idén már nem látjuk többet az új Crackdownt

Le kell hűtenünk a Crackdown-rajongókat, akik egészen a jövő évig kénytelenek lesznek beérni az új rész E3-as trailerével; addig ugyanis nem mutatnak többet a játékból a készítők, sőt nem is nagyon beszélnek majd róla.

E3 2014: Jön az új Crackdown

A várakozásoknak megfelelően ma bemutatkozott az új Crackdown, a játék viszont nem kapta meg a hármas számot, úgy néz ki, a készítők rebootnak szánják az Xbox One-os epizódot.