Crackdown 3 PC, XBOXONE

Ügynökök, figyelem! A Crackdown megérkezett a harmadik részéhez.
Típus: Akció

Premier előtti utolsó előzetesen a Crackdown 3

Több évnyi fejlesztés, egy csapatváltás és a megjelenés többszöri elhalasztása után ebben a hónapban végre tényleg boltokba kerül a Crackdown-sorozat harmadik epizódja. Ezt ünnepelvén meg is érkezett a játék utolsó előzetese.

Crackdown 3 - egy rakás gameplay érkezett

A külföldi szaksajtó már keze közé kapta a hányatott sorsú Microsoft-exkluzív címet. A több csúszást elszenvedett Crackdown 3-at most a maga teljes valójában csodálhatjuk meg mozgásban, sarkítások nélkül.

Újabb hat játékkal bővül az Xbox Game Pass

A Microsoft elhúzta előttünk a mézes madzagot: a Crackdown 3 mellett öt másik játékkal bővül hamarosan az Xbox Game Pass kínálata, azok címeit azonban trükkös módon eltakarták. Indulhat a találgatás!

Crackdown 3 - nézzünk bele a single-be!

Noha a Crackdown 3 megjelenése már a nyakunkon van, nem sokat láttuk eddig az egyjátékos módot. Szerencsére az IGN bemutatója változat ezen, így további részletekkel is szolgálhatunk a nyitott világú szuperhősös címről.

Crackdown 3 - mikrotranzakciók nélkül

Randomizált loot boxok és egyéb mikrotranzakciók. Nehéz őket úgy eltalálni, hogy ilyen vagy olyan módon ne legyenek bosszantóak a játékosok számára. Szerencsére a Crackdown 3 esetében nem kell majd tőlük félnünk.

Crackdown 3 - lessünk bele a multiba!

Mégis csak elkészül egyszer az a Crackdown 3! Az X018-on megmutatott előzetesek után azonban itt az ideje, hogy megnézzünk egy kis vágatlan játékmenetet a Wrecking Zone-ból.

Itt nézd vissza az X018-at!

A hétvégén kezdetét vette a Mexikóvárosban megrendezésre kerülő X018 Microsoft-esemény, melynek Inside Xbox prezentációján rengeteg újdonsággal és meglepetéssel találkozhatunk majd magyar idő szerint este tíztől.

Crackdown 3 - külön érkezik a multi

A hányatott sorsú játék most már abszolút a célegyenesben, és hála az X018-nak Terry Crews legújabb konyhai kalandjai mellett a megjelenési dátumra is fény derült. Februárban jön a mindent elsöprő zúzás!

Frissítve: Crackdown 3 gépigény, ingyenes első rész

Igazán rázós utat tudhat maga mögött a Crackdown 3 fejlesztése, de mostanra úgy néz ki, hogy 2019 februárjában végre ténylegesen megkapjuk a régóta várt akciójátékot. A mai napon pedig már a hivatalos gépigény is megérkezett.

Microsoft: idén már nem fért bele a Crackdown 3

Nagyon komoly az év hátralévő részének videojátékos felhozatala. A Microsoft marketingigazgatója szerint több nagy durranás vár még a játékosokra, ezek közé pedig nem lett volna okos dolog beszuszakolni a Crackdown 3-at is.