Crackdown 3 PC, XBOXONE

Ügynökök, figyelem! A Crackdown megérkezett a harmadik részéhez.
Típus: Akció

Hamarosan ismét jelentkezik a Crackdown 3

Lassan három éve, hogy bemutatkozott a Crackdown harmadik felvonása, a játékról azonban még mindig nem lehet tudni semmit. Ennek hamarosan vége, a fejlesztőcsapat a Twitteren megerősítette, hogy izgalmas hónapok következnek.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2017-ben

A szokásosnál lassabban indult be az év, hamarosan azonban kezdetét veszi a kiadók és fejlesztők szőnyegbombázása. Összeszedtünk húsz játékot, amivel játszanod kell 2017-ben!

Crackdown 3 - még a jövő évi ünnepi szezon előtt

Nemrég az Extra Life című livestream vendége volt Clint Burdock, dizájnért felelős rendező, Dave Johnson, művészeti vezető és Peter Connelly producer, akik rengeteg érdekességet árultak el a Crackdown közelgő folytatásáról.

E3 2016: Íme, az első Xbox Play Anywhere-játékok

A redmondiak az E3-as konferenciájukon jelentették be új programjukat, az Xbox Play Anywhere-t. Most már azt is tudjuk, melyik az az első tizenkét játék, amivel elrajtol a kezdeményezés.

E3 2016: Hová tűnt a Crackdown 3?

Mindenki arra számított, hogy a Crackdown 3 feltűnik a Microsoft konferenciáján, de ez nem történt meg. A fejlesztők a hivatalos honlapon jelentették be, hogy a nyitott világú akciójáték csak 2017-ben jelenik meg Xbox One-ra és PC-re.

Xbox One - ez csak a kezdet

A tavalyi esztendőben elképesztően erős játékfelhozatallal büszkélkedhetett a Microsoft. Szerencsére idén se maradunk exkluzív címek nélkül. A legújabb promóciós videó pontosan erre emlékeztet minket.

A Microsoft megvette a Havokot

A Microsoft megszerezte a népszerű fizikai engine-t az Inteltől. A játékfejlesztők továbbra is licencelhetik a middleware-t, amit már több mint 600 videojátékban használnak.

Frissítve: Windows 10 - letiltja az illegális játékokat

Módosult a Windows 10 EULA-ja. A frissített licencszerződés elfogadásával a felhasználók elfogadják, hogy a Microsoft bármikor ellenőrizheti rendszerünket és törölheti arról az illegális tartalmakat, például a letöltött játékokat.

Crackdown 3 és Quantum Break PC-re is?

A Microsoft tényleg nagy hangsúlyt fektet a Windows 10-re, így "nem zárható ki", hogy néhány Xbox One-exkluzív cím PC-n is megjelenik majd. Kiváltképp a Crackdown 3, a Quantum Break és a Scalebound.

GC 2015: Crackdown 3 - csak multiban rombolhatsz

A múltkori Crackdown 3 multiplayer bemutató után mindenki azt hitte, az egyjátékos kampány során is teljesen rombolható lesz majd a játék helyszíne. Tévedtünk, erre csak az online szekcióban lesz lehetőségünk.