Dead Island 2 PC, PS4, XBOXONE

A Dead Island folytatásában magunk mögött hagyjuk a trópusokat és meg sem állunk Kaliforniáig.

Még idén megjelenhet a Dead Island 2

Colin Moriarty veterán újságíró arról beszélt saját podcastje, a Sacred Symbols legutóbbi adásában, hogy bennfentes információi szerint a nyáron újra bejelentik a Dead Island folytatását, ami az év vége előtt meg is jelenik majd.

Úgy néz ki, tényleg révbe érhet a Dead Island 2

Még a múlt héten kezdtek el pletykálni arról, hogy a Dead Island 2 fejlesztése végre sínen van, és akár már idén megjelenhet a játék. Noha a kiadó ezt nem erősítette meg formálisan, a jelek szerint valóban a következő egy évre lőtték be a premiert.

Idén végre megjelenhet a Dead Island 2

Sokáig úgy tűnt, hogy a Dead Island 2 a fejlesztési pokol legmélyebb bugyraiban kötött ki, most azonban mégis érkezett egy reménysugár. A szóbeszéd szerint a játék egész jó állapotban van, így akár már az idei év végén megjelenhet.

E3 2021: Otthon maradnak a Deep Silver nagyágyúi

Noha a Deep Silver anyacége, a Koch Media is külön E3-as műsorral készül idén, a kiadó már most leszögezte, hogy ne nagyon várjunk Dead Island-, Metro- vagy Saints Row-híreket tőlük.

Önálló műsorral készül a Koch Media is

A Summer Game Fest zászlaja alatt önálló digitális közvetítéssel készül a Deep Silver anyavállalata, a Koch Media. Ha szerencsénk van, hallhatunk újdonságokat a Metro, a Dead Island vagy éppen a Saints Row franchise-okról is.

Kiszivárgott a Dead Island 2 2015-ös változata

A mai napig várunk a Dead Island 2 megjelenésére, mindeközben a 4chan videojátékos boardját böngészők már javában játszanak a játékkal - legalábbis annak egy korai buildjével. Nézzetek bele ti is a videóra vett gameplaybe!

Újabb életjelet adott magáról a Dead Island 2

Gyakorlatilag már lemondhattunk a development hell legmélyebb bugyraiban ragadt Dead Island 2-ről, a 2014-ben leleplezett zombis játék azonban most újabb életjelet adott magáról, mégpedig egy álláshirdetés formájában.

Továbbra sem kukázták a Dead Island folytatását

A Koch Media CEO-ja, Klemens Kundratitz interjút adott a GamesIndustry.biz oldalának, ebben pedig megerősítette, hogy még mindig dolgoznak a Dead Island második részén, illetve már készül a Saints Row folytatása is.

Megint fejlesztőt váltott a Dead Island 2

A jó hír az, hogy a THQ Nordic nem hazudott, még mindig fejlesztés alatt áll a Dead Island második része, rossz hír viszont, hogy egy darabig biztosan nem játszhatunk vele - ismét fejlesztőt váltott a projekt.

Még mindig készül a Dead Island 2

A Dead Island folytatását még 2014-ben jelentették be, habár már nem az eredeti játékokat fejlesztő Techland dolgozik rajta. Az IP tulajdonosa, a THQ Nordic elárulta, hogy mi a helyzet jelenleg a projekttel.