Cuphead PC, XBOXONE

A Cuphead egy egyedül és kooperatív módban is játszható run & gun játék, ami hangsúlyozottan épít a főellenség-harcokra. Az 1930-as évek rajzfilmjei ihlették.
Típus:

A Cuphead és a Dark Souls találkozik: Cupsouls

A 64 Bits csapata eljátszott a gondolattal egy rövid videó erejéig, hogy miként festene a Cuphead és a Dark Souls szerelemgyereke. A hangsúly persze a látványvilágon van, a könnyfakasztó nehézséget képzeljétek oda!

Kiosztották a 2017-es Golden Joystick-díjakat

Sor került a 2017-es Golden Joystick Awards gálára, amelyen minden kategóriában győztest hirdettek. Talán nem akkora meglepetés, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett az év játéka.

Folytatást kap a Cuphead

A szeptemberben megjelent Cuphead hatalmas sikert aratott, és bebizonyította, hogy van létjogosultsága az olyan címeknek is, amelyek nem adják olcsón a sikert. A Studio MDHR alapítói szerint zöld az út a folytatás előtt.

Cuphead teszt

Ha betévedsz az Ördög kaszinójába, jobb, ha kétszer is meggondolod, fogadást kötsz-e vele! Cuphead és Mugman párosa persze pórul jár, és a szabadságuk megváltása nem lesz egyszerű feladat.

Eddig 1 millió példányban kelt el a Cuphead

Hosszú utat járt be a Studio MDHR bitang nehéz platformjátéka a 2014-es bemutatkozása óta. Szerencsére a játékosok figyelemmel kísérték a fejlesztést, és a megjelenés után rengetegen szavaztak bizalmat a Cupheadnek.

Cuphead - tervben van a lemezes kiadás

A Studio MDHR egy Twitteren feltett rajongói kérdésre adott válaszában megerősítette, tervezik, hogy fizikai adathordozón is piacra dobják a platformerek Dark Souls-játékát.

Bugos a mentés a Windows Store-os Cupheadben

Több játékos is arról számolt be, hogy a Cuphead Windows Store-os változatában nem működik százasan a mentés, a hiba miatt sokan többórányi játékot buktak. A fejlesztők szerencsére tudják a bug okát, bármikor befuthat a javítás.

Remekül fogyott a Cuphead PC-n

Mindössze három napja kapható a Studio MDHR platformjátéka, de a steames eladások már most eléggé biztatóak. Pedig a könnyed látvány ellenére egy bitangnehéz alkotásról beszélünk, amibe többek bicskája beletörhet.

Cuphead - trailerrel ünnepeljük a premiert

A Studio MDHR régóta várt run-and-gun címe, a Cuphead végre elérhető PC-n és Xbox One-on. Az 1930-as évek rajzfilmjeinek látványvilágát idéző anyag launch trailerét azért mindenképpen érdemes megnézni.

Így fogadták a Cupheadet

Ma került a boltokba a Studio MDHR platformere, a Cuphead. Az oldalnézetes játékot nagy várakozások előzték meg a szakmán belül, és most, hogy végre megjelent, be is gyűjtötte az első értékeléseket.