Cuphead PC, XBOXONE

A Cuphead egy egyedül és kooperatív módban is játszható run & gun játék, ami hangsúlyozottan épít a főellenség-harcokra. Az 1930-as évek rajzfilmjei ihlették.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár fél szemmel már az októberi játékfelhozatallal szemezünk, a következő napokban is akad néhány megjelenés, amit nem szeretnél kihagyni. Lássuk, milyen játékok érkeznek a héten!

Fél óra a Cuphead társaságában

A Gamescomon nagyon bejött nekünk a Studio MDHR bitang nehéz platformere, szerencsére a PAX West apropóján eddig soha nem látott jeleneteket kaptunk a Cupheadról. Kösd fel az alsóneműdet, mert nem lesz könnyű!

GC 2017: Cuphead próbakör

A Cuphead aranyos, '30-as évek rajzfilmjeit idéző hangulata ne tévesszen meg, mert a Studio MDHR első fejlesztése egy kőkemény, platformer-betétekkel színezett run and gun játék, abból is a Dark Souls nehézségét idéző.

Így néz ki most a Cuphead

A múlt héten nemcsak Kölnben tartottak videojáték-kiállítást, a hétvégén Las Vegasban rendezték meg GameStop Expót, ahol a Microsoft is jelen volt. Most 14 percen át csodálhatjuk a Cuphead jelenlegi verzióját.

GC 2017: Xboxos indie körkép

Negyedik évfordulóját ünnepli az ID@Xbox program, ennek apropóján egy új videó látott napvilágot, amely a közeljövő független fejlesztéseire koncentrál - 14 cím került bele a kalapba.

Cuphead - biztosan nem jelenik meg PS4-re

A StudioMDHR egy rajongói kérdésre válaszolva megerősítette, a lassan egy évtizede készülő első játékuk, a Cuphead biztosan nem jelenik meg PlayStation 4-re. A platformer csakis PC-n és Xbox One-on lesz majd kipróbálható.

Cuphead - mindent feladtak a fejlesztők

Miután bemutatták az első demót, óriási rajongótáborra tettek szert a Cuphead fejlesztői. A független csapat menet közben döntött úgy, hogy felskálázza a projektet, cserébe pedig mindent feladtak.

E3 2017: Idén végre megkapjuk a Cupheadet

Három évvel ezelőtt mutatkozott be a Max Fleischer és a Disney rajzfilmjei által ihletett Cuphead, ami megannyi halasztás után, úgy néz ki, most szeptemberben végre tényleg megjelenik.

E3 2017: Microsoft konferencia - LIVEBLOG

Remélhetőleg már mindenki testileg-lelkileg felkészült az Xbox Scorpio leleplezésére. A Microsoft bemutatójáról természetesen élőben blogolunk nektek, miközben véleményezünk és esélyeket latolgatunk. Ne maradj ki!

E3 2017: Itt nézd vissza a Microsoft konferenciáját!

A bemelegítésnek vége! A neves gyártók közül a Microsoft nyitja sort ma 23 órakor, ráadásul rögtön konzolbemutatónak örülhetünk, hiszen teljes valójában lelepleződik a Project Scorpio! Itt érdemes követni a közvetítést!