Cuphead PC, XBOXONE

A Cuphead egy egyedül és kooperatív módban is játszható run & gun játék, ami hangsúlyozottan épít a főellenség-harcokra. Az 1930-as évek rajzfilmjei ihlették.
Típus:

Rengeteget késik a Cuphead

A fejlesztők egy blogposztban jelentették be, hogy elhalasztották az 1930-as évek rajzfilmjeit idéző Cuphead megjelenését, a játék csak a jövő év közepén válik majd letölthetővé.

Cuphead - egy kis főnökharc jöhet?

Habár még mindig nincs megjelenési dátuma a Cupheadnek, a PAX Westen a készítők elhintették, hogy már csak polírozzák a programot. Ezúttal hat percig mozog a korai rajzfilmeket megidéző run-and-gun játék.

11 percig mozog a Cuphead

Az Eurogamer egyik szerencsés szerkesztője Londonban már most kipróbálhatta a Cuphead első pályáját tartalmazó demót. Élményeiből egy videó is készült, így meglehetősen hosszan, 11 percen át mozog a játék.

E3 2016: Íme, az első Xbox Play Anywhere-játékok

A redmondiak az E3-as konferenciájukon jelentették be új programjukat, az Xbox Play Anywhere-t. Most már azt is tudjuk, melyik az az első tizenkét játék, amivel elrajtol a kezdeményezés.

E3 2016: Platformrészek is lesznek a Cupheadben

A 2014-es E3-on bemutatott Cuphead eredetileg egy főellenfélharcokra kihegyezett run and gun játéknak ígérkezett, a StudioMDHR azonban a mi legnagyobb szerencsénkre platformszekvenciákat is pakolt a címbe.

E3 2015: Videócsokor a legígéretesebb indie-kről

A Microsoft és a Sony konferenciáján is felbukkant néhány indie fejlesztés, amelyekkel ugyan nem foglalkoztunk külön, de mindenképpen említésre méltóak. Ebbe a hírbe gyűjtöttük össze a látnivalókat róluk.

E3 2015: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Hamarosan kezdetét veszi a Microsoft sajtókonferenciája. A showt nem csak élőben nézhetitek nálunk, de szokás szerint liveblogolunk is, ahol kommentáljuk, véleményezzük a történéseket - és persze rátok is számítunk!

GC 2014: Montázs az ID@Xbox címeiről

Az Xbox One platformra folyamatosan érkeznek a független fejlesztők játékai, melyekből egy rövid, valamivel több mint kétperces összevágást láthattok. A bőséges felhozatalban érkezik többek közt a Space Engineers portja is.

E3 2014: Független címek bemutatói

Az E3 nem csak a nagykutyák játszótere. A tegnapi ID@Xbox rendezvényen bemutattak néhány független játékot is, melyek közül kiválogattunk nektek néhányat, ami ígéretesnek tűnik.