Abzû PS4

A tenger mélyére kalauzol minket a Giant Squid első játéka.

Már tölthetőek a Play at Home új ajándékjátékai

Amennyiben esetleg valaki elfelejtette volna, akkor most szólunk, hogy már reggel óta tölthető a Play at Home kezdeményezésben helyet foglaló kilenc indie játék PlayStation 4-re és PlayStation 5-re egyaránt.

Ingyenes lesz a Horizon Zero Dawn a jövő hónapban

Nem lassít a Sony a Play at Home kezdeményezését illetően, hiszen a következő hónapban nemcsak a Horzion Zero Dawn: Complete Editiont adja majd ingyen a PlayStation-tulajoknak, de mellé csomagol még kilenc kisebb címet is.

Ismét ingyen beszerezhető az Abzû az Epicen

Alig egy évvel azután, hogy az Epic már egyszer kínálta, az Abzû újra ingyen tölthető a digitális bolt felületéről. Ezúttal a Rising Storm 2: Vietnamot tehetjük zsebre mellé hét napig, a jövő héten pedig szintén két játék vár majd minket.

Egy mókás puzzle-játékot ajándékoz most az Epic

A Devolver Digital karolta fel anno a Pikunikut, azaz sejthetjük, hogy valamilyen okból figyelemre méltó indie alkotásról beszélünk. Az Epic Games Store eheti ajándékaként ingyen a miénk lehet.

Ismét két remekművel készül az Epic Store

A mai naptól kezdve már mindenki számára ingyen tölthető az ügyességünkre fókuszáló Celeste és a történet-orientált Inside, melyeket a jövő héttől olyan címek követnek majd, melyekben ismételten nem fogunk csalódni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár az év legnagyobb megjelenésein jórészt túl vagyunk, még mindig akadnak finomságok a heti premiereket összegző listánkon. A következő napok főattrakciója a Darksiders harmadik felvonása, amelyben Fury nekimegy a Hét Főbűnnek.

Novemberben Switchre látogat az Abzû

A 2016 augusztusa óta PC-n és PlayStation 4-en, majd némi késéssel Xbox One-on is elérhető vízalatti kalandjáték végre ellátogat a Nintendo konzoljára is. Az örömteli bejelentés mellé egy trailer is érkezett.

Íme, az Xbox Game Pass júliusi újdonságai

Az E3 óta az Xbox Game Pass szolgáltatás több igazán ütős címmel is kibővült, és júliusban újabb játékok érkeznek. Ráadásul nem is akármilyenek! A Warhammer: Vermintide 2 és a DiRT 4 is a felhozatal részét képezi.

Abzû - januárban jön a dobozos változat

Augusztusban mutatkozott be a The Journey művészeti igazgatójának új, varázslatos hangulatú alkotása, a víz alatt játszódó Abzû, amely 2017 első hónapjában már dobozos kiadásban is beszerezhető lesz.

Frissítve: Kijátszották a Denuvo-védelmet

Zajosan telt a hétvége warez-körökben, hiszen egy Voksi nevű hackernek sikerült két vállra fektetni az osztrák szupervédelmet. Egymás után kerültek fel a netre a Doom, az új Tomb Raider és a Total War: Warhammer működő kalózverziói.