Abzû PS4

A tenger mélyére kalauzol minket a Giant Squid első játéka.
Típus: Akció, Kaland, óceános

Ismét két remekművel készül az Epic Store

A mai naptól kezdve már mindenki számára ingyen tölthető az ügyességünkre fókuszáló Celeste és a történet-orientált Inside, melyeket a jövő héttől olyan címek követnek majd, melyekben ismételten nem fogunk csalódni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár az év legnagyobb megjelenésein jórészt túl vagyunk, még mindig akadnak finomságok a heti premiereket összegző listánkon. A következő napok főattrakciója a Darksiders harmadik felvonása, amelyben Fury nekimegy a Hét Főbűnnek.

Novemberben Switchre látogat az Abzû

A 2016 augusztusa óta PC-n és PlayStation 4-en, majd némi késéssel Xbox One-on is elérhető vízalatti kalandjáték végre ellátogat a Nintendo konzoljára is. Az örömteli bejelentés mellé egy trailer is érkezett.

Íme, az Xbox Game Pass júliusi újdonságai

Az E3 óta az Xbox Game Pass szolgáltatás több igazán ütős címmel is kibővült, és júliusban újabb játékok érkeznek. Ráadásul nem is akármilyenek! A Warhammer: Vermintide 2 és a DiRT 4 is a felhozatal részét képezi.

Abzû - januárban jön a dobozos változat

Augusztusban mutatkozott be a The Journey művészeti igazgatójának új, varázslatos hangulatú alkotása, a víz alatt játszódó Abzû, amely 2017 első hónapjában már dobozos kiadásban is beszerezhető lesz.

Frissítve: Kijátszották a Denuvo-védelmet

Zajosan telt a hétvége warez-körökben, hiszen egy Voksi nevű hackernek sikerült két vállra fektetni az osztrák szupervédelmet. Egymás után kerültek fel a netre a Doom, az új Tomb Raider és a Total War: Warhammer működő kalózverziói.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten sűrűnek tűnik az augusztus, erre már a hónap első hetén is kapunk bizonyítékot. Ha a játékfelhozatal mégsem feküdne ezúttal, akkor sincs baj, mert a moziba is érdemes lehet egy kitérőt tenni.

Kilenc percig mozog az Abzû

A Sony Japan Studio tegnap streamelte a víz alatt játszódó kalandot, így most hosszabban is belenézhetünk a varázslatos hangulatú Abzûba. Érdekesség, hogy a játékon a The Journey művészeti igazgatója, Matt Nava dolgozik.

E3 2016: Augusztusban jön az Abzû

Emlékeztek még az Abzûra? A vízalatti felfedezésre épülő játékot pont két éve jelentették be, ám most végre előkerült a cím. A készítők hamarosan révbe érnek, és augusztusi megjelenésre számítanak PS4-en és PC-n.

E3 2015: Az Abzu is kapott egy gameplay demót

Későn érkező látnivalóként kaptunk még egy gameplay demót a Giant Squid első játékáról, az Abzuról is, amely a tavalyi E3-on mutatkozott be. Közel hét percig mozog a különös, de látványos fejlesztés.