The Witcher Battle Arena Mobil, PC

MOBA a The Witcher alapján.
Típus: Akció, Fantasy, MOBA, RPG

Mérföldkőhöz érkezett a The Witcher TV-sorozat

Alakul a májusban bejelentett Netflix-féle The Witcher-sorozat. Az író, Lauren S. Hissrich a hétvégén befejezte a pilot epizód forgatókönyvét, amire ha az illetékesek rábólintanak, nagyot léphet előre a projekt.

Novemberben fejeződik be a Vaják-sorozat

A PlayOn szólt, hogy célegyenesbe érkezett a hetedik Vaják-kötet előkészítése, így november közepén végre lezárul Rivai Geralt és Ciri története. A Vaják: A tó úrnőjében Sapkowski elképesztő bravúrral ábrázolja a háborút és a drámát.

Folytatódott a The Witcher-dokumentumfilm

Ha még nem láttad Geraltot snowboardozás közben, akkor itt a remek alkalom! A Noclip dokumentumfilm-sorozatának legújabb epizódjaiból kiderül, hogy a fejlesztők is szeretnek ökörködni munka közben.

Kétórás dokumentumfilm a The Witcher születéséről

Idén lett 10 éves a CD Projekt RED The Witcher-trilógiája, de Ríviai Geralt és a videojátékok kapcsolata sokkal korábbra nyúlik vissza. Egy lengyel oldal utánajárt annak, hogyan lett Andrzej Sapkowski könyveiből játék.

A The Witcher írója nem kap pénzt a játékok után

Andrzej Sapkowski, a Vaják-könyvek írója nem kap részesedést a The Witcher-játékok után a CD Projekttől, és azt is bevallotta, hogy még egyetlen résszel sem játszott. A szerzővel az Eurogamer ült le beszélgetni.

Készül a The Witcher-film

Az Oscar-díjra jelölt Tomasz Bagiński stúdiója megerősítette, hogy már elkezdődtek az egész estés The Witcher-mozifilm munkálatai. A projekt marad a lengyeleknél, az a Platige Image készíti, amely a játékok átvezetőiért is felelt.

Elstartolt a The Witcher Battle Arena

A CD Projekt RED és a Fuero Games mobilos MOBA-ja már elérhető iOS-re és Androidra. A The Witcher-unverzumra épülő free-to-play alkotás két arénát tartalmaz és persze nem kell fizetnünk a győzelemért.

Megjelenési dátumot kapott a The Witcher MOBA

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a The Witcher-sorozat mellékszála, a The Witcher Battle Arena. A free-to-play mobilos kitérő a manapság egyre népszerűbb MOBA stílus egyik újabb jeles képviselője lesz.

Film készülhet a The Witcher alapján

Pontosabban már a második filmadaptációról van szó, hiszen 2001-ben már kaptunk egy sekélyes próbálkozást The Hexer címmel. Bizakodásra ad okot, hogy ezúttal az Oscar-díjra jelölt Tomasz Baginski dolgozik a projekten.

Regisztrálj a The Witcher Battle Arena bétájára!

A mobilokra érkező The Witcher Battle Arénára hamarosan rávethetik magunkat az androidosok. A The Witcher-univerzumában játszódó MOBA-ról már egy gameplay előzetest is bemutathatunk.