The Witcher Battle Arena Mobil, PC

MOBA a The Witcher alapján.
1601910000

Úgy néz ki, jöhet a The Witcher harmadik évada is

Habár még a második felvonás munkálatai sem értek véget, a jelek szerint a Netflix már berendelte a The Witcher-sorozat harmadik évadát. A folytatás felett továbbra Lauren Hissrich bábáskodik majd.
1533636051

The Witcher - Superman szívesen kardot ragadna

A jelenkori Supermant is alakító Henry Cavill az IGN-nek adott interjúban elárulta, nagyon kedveli a The Witchert, így szívesen alakítaná Geraltot a Netflix készülő sorozatában.
1526041815

Új írók a Netflix-féle The Witcher-sorozat fedélzetén

Nagyon várjuk már az élőszereplős The Witcher-sorozatot, ezért igyekszünk minden fejleményről beszámolni nektek. A szószátyár showrunner, Lauren S. Hissrich szerint még több író csatlakozott a projekthez.
1525444550

Érkezik a Vaják-sorozat utolsó kötete

A The Witcher, vagy ahogy itthon is ismerik, a Vaják-sorozat nyolcadik kötete másfél hét múlva magyar nyelven is felmászik a könyvesboltok polcaira, de akár digitálisan is be tudjátok majd szerezni - szintén a premier napján!
1524319228

2020-ban jöhet a Netflix The Witcher-sorozata

Szépen alakul a Netflix élőszereplős adaptációja. Ugyan Lauren S. Hissrich még csak az írással van elfoglalva, néhány friss részletet elárult a The Witcher-sorozatról. Például azt, hogy nyolc epizódot terveznek.
1520424018

Idén egy másik játékban is feltűnik Geralt

Úgy tűnik, a The Witcher-rajongók dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen a CD Projekt RED illetékese elhintette, hogy Ríviai Geralt idén egy új játékban is vendégszerepel majd. Tippünk szerint a Soul Calibur VI-ról van szó.
1519736432

Mérföldkőhöz érkezett a The Witcher TV-sorozat

Alakul a májusban bejelentett Netflix-féle The Witcher-sorozat. Az író, Lauren S. Hissrich a hétvégén befejezte a pilot epizód forgatókönyvét, amire ha az illetékesek rábólintanak, nagyot léphet előre a projekt.
1509087635

Novemberben fejeződik be a Vaják-sorozat

A PlayOn szólt, hogy célegyenesbe érkezett a hetedik Vaják-kötet előkészítése, így november közepén végre lezárul Rivai Geralt és Ciri története. A Vaják: A tó úrnőjében Sapkowski elképesztő bravúrral ábrázolja a háborút és a drámát.
1507642231

Folytatódott a The Witcher-dokumentumfilm

Ha még nem láttad Geraltot snowboardozás közben, akkor itt a remek alkalom! A Noclip dokumentumfilm-sorozatának legújabb epizódjaiból kiderül, hogy a fejlesztők is szeretnek ökörködni munka közben.
1505217617

Kétórás dokumentumfilm a The Witcher születéséről

Idén lett 10 éves a CD Projekt RED The Witcher-trilógiája, de Ríviai Geralt és a videojátékok kapcsolata sokkal korábbra nyúlik vissza. Egy lengyel oldal utánajárt annak, hogyan lett Andrzej Sapkowski könyveiből játék.