Dreamfall: The Longest Journey

Izgalmas kalandjáték a Funcom-tól PC-re és Xbox-ra, melyben három karaktert is irányíthatunk a történet révén.

A Funcomba is bevásárolta magát a Tencent

Méretes részesedést vásárolt a norvég Funcomban a Tencent, amely így is a világ legnagyobb videojátékos vállalata. A fejlesztőcég szorosan együttműködik majd a kínaiakkal a jövőben.

Nem fejleszt több offline játékot a Funcom

Az utóbbi időben sokat hallunk a Funcom felől, s az elhangzott hírek többnyire mindig online játékaikról, valamint későbbi online terveikről szólnak.

GDC 2007: A Gears of War a fejlesztők kedvence

Ahogy azt a megszokhattuk, az expón sor került a Game Developers Awards Choice idei nyerteseinek kihírdetésére is - mint az várható volt, tarolt a Gears of War.

Epizódokban folytatódik a Dreamfall

A The Longest Journey és a Dreamfall: The Longest Journey után epizódokban folytatódik a méltán népszerű kalandjáték-sorozat.

Dreamfall: The Longest Journey a Steam-en is

Az utóbbi időben nem egy e-mailt kaptunk azzal kapcsolatban, hogy miként lehetne beszerezni itthon a Dreamfallt - nos íme egy remek alternatíva!

Tölthető a Dreamfall: The Longest Journey demója

Megérkezett az év eleje óta elérhető Dreamfall: The Longest Journey kipróbálható változata: érdemes kipróbálni a játékot, mert nagyon jól sikerült címről van szó!

Szerinted melyik játéké a legjobb muzsika?

Az MTV a napokban indította útjára az Xfire támogatásával azt a szavazást, mely keretében két kategóriában választható meg a legjobb játék aláfestő zene.

Dreamfall: The Longest Journey

Végre megérkezett. A tavalyi év elejére vártuk ugyan, ám végül sok-sok késés után, de megjelent az általam legjobban várt kalandjáték. Ma már bármi megtörténhet a játékvilágban és egy nagyon jónak ígérkező játék is sikerülhet rosszul: elöljáróban annyit mondhatok, hogy a Dreamfall nem okozott csalódást és egy korrekt kalandjátékot vásárolhatunk meg, ha a program magunkévá tétele döntünk.

Újabb 21 Xbox-játék játszható X360-n!

Nem oly régen frissültek az Xbox 360 visszafelé kompatibilitásának lehetőségei: Peter Moore újabb 21 játékot jelentett be, melyek futnak már a next-gen gépen.

Folytatódik a Dreamfall: The Longest Journey

Ragnar Tornquist, a Dreamfall: The Longest Journey egyik készítője az Evil Avatarnak adott interjújában elárulta, hogy már keményen dolgoznak a játék folytatásán.