Pokkén Tournament

A bájos kis pokémonok Tekken-módra egymást gyepálják.

Kiegészül a Mario Odyssey és a Mario + Rabbids

A már megjelent Switch-játékokhoz is bemutatkozott néhány kiegészítő, így a Super Mario Odyssey, a Mario + Rabbids: Kingdom Battle, valamint a Pokkén Tournament DX is villantott egy-egy DLC-t.

Amerikai toplista: a Destiny 2 vitte a szeptembert

Noha már tudjuk, hogy hardverfronton a Nintendo tarolt, egy utolsó pillanatban történt halasztás miatt csak most tették közzé, hogyan sikerült az amerikai játékpiac szeptemberje. Következzenek a részletek!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy merülünk bele az őszbe, úgy sűrűsödnek a játékmegjelenések is. A héten is lesz sportjátékunk, de a verekedős anyagok és a szimulátorok rajongóira is szép napok várnak. Lássuk a listát!

E3 2017: Így néz ki Switch-en a Pokkén Tournament

A Wii U bunyós játéka is megkapja a saját átiratát Nintendo Switchre. A Pokkén Tournament DX soha nem látott pokémonokkal és játékmódokkal hódít - mindegyikbe belenézhetünk a friss prezentációban.

E3 2017: A harmadik galériafrissítés

Ma tömve vagyunk a Nintendo címeivel: Super Mario Odyssey, Kirby, Fire Emblem Warriors - válogathattok! Azért becsúszott egy raklapnyi 4K felbontású PC-s Destiny 2-kép, és jutott pár szaftos South Park-screenshot is.

Pokémon-hírek kedd estére

A ma délutáni Nintendo Directet teljes egészében a Pokémonnak szentelte a kiotói vállalat. Most már biztos, hogy Switchen is napvilágot lát a Pokken Tournament, illetve jön 3DS-re a Pokémon Sun és Moon Ultra-változata.

Brit toplista: még mindig vezet a The Division

Habár az elmúlt héthez képest alaposan visszaestek a The Division eladásai, továbbra is a Ubisoft Massive játéka vezeti a brit toplistát, az újoncok pedig mögötte sorakoztak fel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A hosszú hétvége miatt bőven jut idő játékra a héten, úgyhogy nézzük is meg gyorsan, milyen újdonságok érkeznek a napokban. Bunyó? Autóverseny? Felhőtlen robbantgatás? Lesz itt minden!

Márciusban jön a Pokkén Tournament

A Tekken mögött álló Bandai Namco új verekedős játékot fejleszt, amiben pokémonokkal veselkedhetnek egymásnak a játékosok. Mint kiderült, a Pokkén Tournament a világon mindenhol egyszerre jelenik majd meg.

Wii U-ra költözik a Pokkén Tournament

A Bandai Namco pokémonos verekedős játéka eddig a japán játékterembe járók kiváltsága volt, hamarosan azonban az európaiak is örülhetnek a címnek: jövő tavasszal érkezik a Wii U-s változat.