Horizon: Zero Dawn PC, PS4

Horizon néven fejlesztett nyitott világú akció-szerepjátékot a Killzone-sorozatért felelős holland stúdió.
1488211214

Horizon: Zero Dawn - négy új videó érkezett

Nyugi, már csak pár nap és boltokba kerül a Guerrilla Games ambiciózus posztapokaliptikus címe, így a hype-vonat is befut a végállomásra. A legújabb hármasban szó lesz a nyitott világról, a képességeinkről és a kraftolásról is.
1488193200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem akármilyen hétnek nézünk elébe, pénteken platformot avatunk, előtte pedig két olyan játék is érkezik, amire mindenképpen érdemes lesz odafigyelnünk. Lássuk a heti játékmegjelenési listát!
1487961054

Epikus launch traileren a Horizon: Zero Dawn

Már szinte a nyakunkon van a közvetkező nagy PlayStation 4-exkluzív megjelenése. A Guerrilla Games nem is hazudtolta meg magát, egy kiváló hangulatfokozó launch trailert rittyentett össze a premierhez.
1487843247

Horizon: Zero Dawn - nyolcmillió eladott példány?

A SuperData elemzője szerint hatalmas karrier áll az Európában március elsején megjelenő Horizon: Zero Dawn előtt. A játékból a teljes életciklusa alatt akár több mint 8 millió példányt is eladhat majd a Sony.
1487746800

Így harcolunk a Horizon: Zero Dawnban

Egyre közeledik a Sony egyik legjobban várt idei exkluzív címének a megjelenése, így természetesen felpörgött az előzetesgyár is. Az új videók mellett a fejlesztők elárulták, mit tartalmaz az első napi javítás.
1487592029

Ennyivel szebb PS4 Prón a Horizon: Zero Dawn

Megérkeztek az első tesztek a Guerrilla Games PS4-exkluzív akciójátékáról. A sajtó egy csapásra szívébe zárta a Horizon: Zero Dawnt, ráadásul érkezett egy összehasonlító videó, melyből kiderül, hogy mit tud a játék PS4 Prón.
1487354400

Horizon: Zero Dawn - kisebb javítással érkezik

Ma már nem jelenhet meg úgy játék, hogy ne jönne hozzá egy első napi frissítés. Szerencsére a Horizon: Zero Dawn esetében nem kell sokat szenvedni a letöltéssel, ugyanis csak pár száz megáról lesz szó.
1487249220

Horizon: Zero Dawn előzetes

Aloyt gyerekkorában kitaszították, de a törzs nélküliek meglátták benne a lehetőséget, hogy békét hozhat egy olyan világba, amit robotszörnyek uralnak. Mire a lány felnő, rendíthetetlen harcossá válik, és az igazságot kutatja.
1487174400

Horizon: Zero Dawn - Aloy lehet a Sony jövője

Ugyan még meg se jelent a Killzone-sorozat alkotóinak legújabb játéka, a Horizon: Zero Dawn, a Sony már most nagyon bizakodó Aloy kalandját illetően. Jon Edwards termékmenedzser szerint Aloy egyértelműen a jövő PlayStation-ikonja.
1486983660

Tévéreklám készült a Horizonhoz

Az általunk ismert civilizációnak vége, az emberek törzsekbe tömörülve próbálnak túlélni a robotdinók világában. Hangulatos tévéreklám készült a két hét múlva megjelenő Horizon: Zero Dawnhoz.