Horizon: Zero Dawn PC, PS4

Horizon néven fejlesztett nyitott világú akció-szerepjátékot a Killzone-sorozatért felelős holland stúdió.
1509721200

The Frozen Wilds - a színfalak mögé leshetünk

Nincs megállás, a Guerilla Games sorban teszi közzé a Horizon: Zero Dawn kiegészítőjének bemutatóit. A napokban megismerhettük a tűzokádó robotot, a Scorchert, most pedig az új világot mutatják be a fejlesztők.
1509634800

The Frozen Wilds - traileren a tűzokádó robot

Temérdek információ érkezik a Horizon: Zero Dawn új kiegészítőjéről, a hamarosan megjelenő The Frozen Wildsról. Tegnap friss képeket láthattunk, ma pedig az egyik legveszélyesebb ellenfél is bemutatkozik.
1509544800

Gyönyörű képeken a Horizon: Zero Dawn DLC-je

Kevesebb, mint egy hét múlva érkezik a Horizon: Zero Dawn - The Frozen Wilds, vagyis Aloy kalandjainak nagy kiegészítője. Mozgásban már láthattátok az új DLC-t, most viszont gyönyörű, 4K-s képek érkeztek róla.
1509384900

Traileren a Horizon: Zero Dawn kiegészítője

Bő egy hét választ el bennünket a Horizon: Zero Dawn első és egyben utolsó nagyobb kiegészítőjének, a The Frozen Wildsnak a megjelenésétől. Az utolsó napokra álljon itt egy kis emlékeztető, hogy mivel lesz dolgunk!
1508433300

Meseszép képeken a Horizon kiegészítője

Négy screenshotot kaptunk a Horizon: Zero Dawn novemberben érkező kiegészítőjéről, a The Frozen Wildsról. Lehet, hogy Aloyra kőkemény kihívás vár, de legalább álomszép látványban lesz része.
1507874420

Horizon: Zero Dawn - a fagyos északra utazunk

A jövő hónapban érkezik a Horizon: Zero Dawn DLC-je, a The Frozen Wilds, amely a fagyos vadvidékre kalauzolja el a játékosokat. Ide csak a legjobb vadászok merészkednek - az új előzeteshez meleg kabát ajánlott!
1507190413

Komplett kiadást kap a Horizon: Zero Dawn

Ha még nem merültél el a Horizon: Zero Dawn gyönyörű, ám veszélyes világában, de mindenképpen meg akarod venni a játékot a közelgő DLC-jével együtt, akkor itt egy remek ajánlat. Decemberben jön a Complete Edition.
1502116200

Novemberben érkezik a Horizon kiegészítője

Megjelenési dátumot kapott a Horizon: Zero Dawn első nagyobb lélegzetvételű kiegészítője, a The Frozen Wilds. Az adalék éppen beelőzi a telet, november elején csaphatunk le rá.
1499355039

Horizon Zero Dawn - sok újdonságot hozott a javítás

A mai napon befutott a Horizon: Zero Dawn legújabb frissítése, ami a sok-sok apró javítás mellett lényeges újdonságokat is tartalmaz. Ilyen a New Game+ mód, valamint az Ultra Hard nehézségi szint.
1497871077

Brit toplista: ismét az élen a Horizon: Zero Dawn

Sajnos a Nintendo és a múlt héten megjelent Arms nem tudta elcsípni az első helyet, de a játéknak így sincs szégyenkeznivalója. A dobogó élén egyébként a március legjobb címe, a Horizon: Zero Dawn végzett.