Horizon: Zero Dawn PC, PS4

Horizon néven fejlesztett nyitott világú akció-szerepjátékot a Killzone-sorozatért felelős holland stúdió.
1596006000

Ilyen gép kell majd a PC-s Horizon: Zero Dawnhoz

Bő egy hét, és a PC-sek is rávethetik magukat a Horizon: Zero Dawnra. Az utolsó pillanatban, de a Sony közzétette a hivatalos rendszerkövetelményeket, így még csekkolhatod, hogy kell-e a közértből új videokártya a játék futtatásához.
1593943200

Horizon: Zero Dawn - a PC-sek már nagyon várják

Két nappal ezelőtt megtudtuk, hogy egészen pontosan mikor érkezik Aloy kalandjának PC-s portja, a játékosoknak pedig nem is kellett ennél több, azonnal rápörögtek a Horzion: Zero Dawn előrendelésére.
1593804420

Dátumot kapott a Horizon PC-s változata

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Horizon: Zero Dawn számítógépekre szánt kiadása - a premierre még a nyár folyamán számíthatunk. Egy új trailert is tudunk mutatni a portból.
1591545600

Új képeken a Horizon: Zero Dawn-képregény

Egy ideje már tudjuk, hogy készül a Guerrilla Games és a Titan Comics közös gondozásában egy Horizon: Zero Dawn-képregény, ami a játék eseményei után játszódik, azonban idáig csak nagyon keveset láthattunk belőle.
1587902400

Jöhet a Horizon: Zero Dawn-trilógia?

A VGC belsős forrásai alapján már nagyban folynak a Horizon: Zero Dawn második részének munkálatai, ám ha az értesüléseik helyesek, nemcsak egy, de két folytatást is várhatunk a következő PlayStation-generációra.
1585580400

Képregényként tér vissza a Horizon: Zero Dawn

Nem ért véget Aloy és a gépszörnyetegek históriája. A Titan Comics gondozásában készülő, még idén nyáron megérkező képregény hozza el a folytatást, melynek története felett a játék egyik írója bábáskodik.
1584278141

Horizon: Zero Dawn - itt az első kép a PC-s verzióról

A Guerrilla Games csapata megosztotta az első képet a Horizon: Zero Dawn - Complete Edition PC-s átiratáról, mely a látottak szerint támogatni fogja az ultraszéles képarányú monitorokat is.
1583856000

Horizon: Zero Dawn - tényleg jön PC-re

Régóta keringtek már pletykák arról, hogy a PlayStation 4 exkluzív játéka, a Horizon: Zero Dawn a japán konzolon kívül is tiszteletét teszi. A találgatásoknak vége – hivatalos, nyáron PC-n is rátehetjük kezünket a játékra.
1582822800

Horizon: Zero Dawn - újabb jelek a PC-s portról

Ezúttal a francia Amazon árulkodott a Horizon: Zero Dawn eddig be nem jelentett PC-s változatáról. Már jó ideje pletykálják a PlayStation 4 egyik legnagyobb exkluzív címének multiplatformosodását.
1579203060

Úgy néz ki, tényleg megjelenik PC-re a Horizon

A decemberi pletykákat az általában megbízható Kotaku is megerősítette a saját forrásai révén, úgy néz ki, tényleg megjelenik PC-re a Horizon: Zero Dawn. A játék a Steamen és az Epic Games Store-on keresztül is beszerezhető lesz.