Cities: Skylines PC

Városépítős játék a Cities in Motion fejlesztőitől.
Típus:

Cities: Skylines - havazás várható

Hamarosan hóba burkolódzik a városunk, elvégre érkezik a Cities: Skylines második bővítménye, a Snowfall. Ahogy az a címből is sejthető, a központi téma a télies időjárás és annak hatása lesz.

Cities: Skylines - ez vár ránk sötétedés után

A városépítő stratégiák szerelmesei idén egy kiváló darabbal gazdagodhattak, jó hír, hogy már nem kell sokat várniuk az első nagyobb kiegészítőre. Az After Dark bevezeti a napszakok váltakozását, éjjel teljesen megváltozik a városunk.

Cities: Skylines - szeptemberben besötétedik

A Paradox Interactive bejelentette, hogy szeptember végén válik letölthetővé a Cities: Skylines első nagyobb kiegészítője, az After Dark. Az éjszakák alaposan felforgatják majd a városunk életét.

GC 2015: Leszáll az éj a Cities: Skylinesban

A Paradox Interactive Kölnben bejelentette a Cities: Skylines első nagyobb kiegészítőjét, az After Darkot. Már a címből is sejthető, hogy városunk éjszakai életére összpontosít a csomag, a játékmenet is átalakul némileg.

GC 2015: Ezek futottak még a Microsoftnál

A Microsoft gamescomos konferenciája zsúfolásig volt nagyágyúkkal, ugyanakkor több olyan rövidhír is beesett a cégtől, amit az egyszerűség kedvéért érdemes egy gyors összefoglalóban tálalni. Parancsoljatok.

Ingyenes DLC-vel bővült a Cities: Skylines

A Paradox Interactive kiadta a Cities: Skylines első nagyobb frissítését, amihez ingyen juthatnak hozzá az alapjáték tulajdonosai. Ezúttal az európai témájú térképek és épületek kapják a főszerepet.

Sok szám egy helyen - avagy miből mennyi fogyott?

Hétről hétre jönnek a játékok, mi, játékosok pedig vásárlunk, ahogy kell. Repkednek a milliók, nem sokkal ezelőtt három cím kiadója is bejelentette, hogy mérföldkőhöz érkezett a játékuk.

Cities: Skylines teszt

Ritkán jelennek meg városépítős játékok és még ritkábban jelennek meg jó városépítős játékok. Bár a Cities: Skylines nem kapott nagy marketinget, mégis óriási sikereket ért el a stílus rajongói között.

Frissítve: Rekordot döntött a Cities: Skylines

Az év egyik kellemes meglepetése a Cities: Skylines, melyet a Cities in Motionről ismert Colossal Order fejlesztett. A játék az első 24 órában negyedmillió példányban fogyott, ami új rekord a kiadónál.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag sűrű hétnek nézünk elébe, jóllehet inkább a már megjelent címek DLC-iből, portjaiból és újrahangszerelt kiadásaiból válogathatunk majd. Természetesen most is összeszedtünk nektek mindent egy listába.