Cities: Skylines PC

Városépítős játék a Cities in Motion fejlesztőitől.
1518166803

Játssz hétvégén ingyen a Cities: Skylinesszal!

Titkon arról fantáziálsz, hogy dicső metropoliszokat húzol fel a semmiből a polgárok legnagyobb örömére? Akkor most mindezt ingyen megteheted, hiszen egészen vasárnapig ingyenesen játszható a Cities: Skylines.
1508335200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár megkéstünk vele egy kicsit, természetesen nem felejtettük el a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit összegző listánkat! Ezúttal is sűrű napoknak nézünk elébe, még egy coloradói kisvárosba is ellátogatunk...
1498056724

PlayStation 4-re költözik a Cities: Skylines

A PC-s és Xbox One-os megjelenés után a PlayStation 4-tulajdonosoknak sem kell majd aggódniuk, a Paradox Interactive és a Colossal Order ugyanis megerősítette, hogy augusztusban érkezik a Cities: Skylines a konzolra.
1492788600

Megjelent az Xbox One-os Cities: Skylines

Ritkán jelenik meg konzolokra városépítős játék, most azonban a stílus jelenlegi legjobbját portolták Xbox One-ra. A megjelenést ünnepelve természetesen befutott a launch trailer is.
1492184040

Cities: Skylines - májusban jön az új kiegészítő

Sűrű heteknek néznek elébe a Cities: Skylines fejlesztői. Jövő héten érkezik a játék Xbox One-os változata, egy hónap múlva pedig a következő kiegészítőt is magunkévá tehetjük, ami a tömegközlekedésre fókuszál.
1491310800

Dátumot kapott az Xbox One-os Cities: Skylines

Bő két évvel a PC-s megjelenés után idén tavasszal Xbox One-ra is megjelenik az utóbbi idők legjobb városépítős játéka. A fejlesztők most leleplezték, hogy pontosan mikor is jön az átirat.
1489222800

Ingyenes DLC-vel ünnepel a Cities: Skylines

Két éve jelent meg a Cities: Skylines, azóta pedig már több mint három és fél millió példány fogyott belőle. A fejlesztők új ingyenes DLC-vel ünneplik a szép teljesítményt.
1488369619

Cities: Skylines - a közlekedésre épül az új DLC

Bemutatkozott a Cities: Skylines legújabb kiegészítője, a Mass Transit. Már a címéből is sejthető, hogy ezúttal az új közlekedési formákon lesz a hangsúly, a földön, a vízen és a levegőben is szállítmányozhatunk.
1487314825

Tavasszal jön Xbox One-ra a Cities: Skylines

A Paradox Interactive bejelentette, hogy a Cities: Skylines régóta várt Xbox One-os portja idén tavasszal érkezik. Ez a verzió már tartalmazni fogja az After Dark expanziót is.
1479898800

Cities: Skylines - a jövő hetünk katasztrofális lesz

A természeti katasztrófák úgy hiányoztak a Cities: Skylinesból, mint egy falat kenyér: egy SimCityn nevelkedett játékos sem tud elképzelni egy efféle címet random tornádók nélkül.