Cities: Skylines PC

Városépítős játék a Cities in Motion fejlesztőitől.
1690825639

Ötször nagyobb területet építhetsz majd be a Cities: Skylines 2-ben

Az eredeti videójátékban, a Cities: Skylines-ban összesen kilenc térképdarabot lehetett feloldani, amik összesen 33 négyzetkilométernyi területet kínáltak a játékosoknak. Ez a folytatásban az ötszörösére nő.
1682665222

Szállodákat üzemeltetünk a Cities: Skylines utolsó DLC-jében

A frissen bejelentett Hotels and Retreats kiegészítőben szállodákat és turisztikai látványosságokat építhetünk városunk gazdaságának fellendítése érdekében. Ez lesz az utolsó DLC a nyolc éves városmenedzserhez.
1678894500

Egy utolsó DLC-hullámmal búcsúzik a Cities: Skylines

Bár március elején bejelentették a Cities: Skylines II-t, a Paradox mégis igyekszik megmutatni, hogy az eredeti játékban is van még kraft.
1677596417

Három új játékot jelent be a jövő héten a Paradox

Egy kisebb bemutatóra készül a jövő hét folyamán a Paradox Interactive. Az már biztos, hogy bemutatkozik majd a Cities: Skylines készítőinek vadiúj játéka, de a meglévő stratégiák sem maradnak bővítmények nélkül.
1676271600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ismét sűrű hetünk lesz, a videojátékok és a filmek terén egyaránt. Vadiúj AAA-s címek, megkésett portok, indie nyalánkságok, régóta várt remasterek és mozis blockbusterek - bőven lesz miből válogatnunk.
1675869741

Megérkezett a februári Xbox Game Pass-játéklista

Az Xbox Game Pass előfizetői februárban is további játékokkal gazdagodnak. Garantáltan nem fognak unatkozni!
1675868400

Újgenerációs kiadást kap a Cities: Skylines

Az elmúlt évtized legnagyszerűbb városépítős játéka felújított formában érkezik Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re. Bemutatkozott a Cities: Skylines - Remastered.
1646935200

Tölthető az Epic Games Store újabb ajándéka

A csütörtök délután egyet jelent az Epic Games Store legújabb ajándékával. Ezen a héten a modern városépítő menedzsmentjátékok krémjével vár bennünket az áruház, a jövő héten pedig egy horrorjátékot zsebelhetünk majd be.
1646330400

Pókokat és százlábúakat ajándékoz az Epic Store

Ezen a héten a jó öreg Atari-játékgépek klasszikusait adja ajándékba az Epic Games Store, mégpedig kívül-belül felújított formában. A Black Widow: Recharged és a Centipede: Recharged mellett a Dauntless mellé is kapunk egy csomagot.
1643022000

Cities: Skylines - megnyílnak a repterek

Holnap délelőtt szárnyra kap a Cities: Skylines legújabb DLC-je, az Airports. Ahogy azt a címe is sugallja, végre megtervezhetjük álmaink repülőterét a Colossal Order nagyszerű városépítőjében.