Cities: Skylines PC

Városépítős játék a Cities in Motion fejlesztőitől.
Típus:

Cities: Skylines - túl a 6 millión

A Paradoxnak egy szava sem lehet a Cities: Skylines teljesítményére, hiszen a nagyszerű városépítőjáték már több mint 6 millió eladott példánnyal büszkélkedhet. Ennek örömére megosztottak néhány érdekes statisztikát is.

Xbox One-ra költözhetnek a Paradox-játékok modjai

A Paradox Interactive játékaiban mindig is fontos szerepet kaptak a modok, a konzolos portoknál ez azonban kiaknázatlan maradt. A Paradox Mods platform segítségével a modderek mostantól Xbox One-on is megoszthatják a munkáikat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az év egyik, hanem a legjobban várt játékát kaparinthatjuk meg a héten, végre boltokba kerül ugyanis a Red Dead Redemption 2. Persze akkor is lesz mivel játszanod, ha nem fekszik a western.

Cities: Skylines - az iparra fókuszál az új kiegészítő

Füstölgő gyárkémények, vagy környezetbarát szélerőművek. Mélyre fúró olajkutak, vagy csillogó napkollektorok. Egy nyüzsgő városnak sok energiára és jól átgondolt infrastruktúrára van szüksége. Erre összpontosít az Industries DLC.

Cities: Skylines - már Switchen is építkezhetünk

A tegnap éjjeli Nindento Direct során ugyan megemlítették a Cities: Skylines érkezését Switchre, ám amennyire váratlan, éppen annyira kellemes meglepetés, hogy a játék már a bejelentés pillanatától elérhető a játékosok számára.

Cities: Skylines - építs parkokat!

Május végén érkezik korunk legjobb városépítő stratégiájának legújabb kiegészítője, a Parklife. Ahogy azt a címe is mutatja, ezúttal állatkerteket és vidámparkokat üzemeltethetnek az önjelölt polgármesterek.

Újabb játékokkal bővül az Xbox Game Pass kínálata

Nyolc újabb címmel gazdagodik a Microsoft előfizetéses rendszerének tárháza. Az Xbox One-on és PC-n elérhető szolgáltatás segítségével játszhatunk majd többek közt a Cities: Skylinesszal, és az Xbox One-ra hamarosan megjelenő Robocrafttal.

Ötmillió példánynál jár a PC-s Cities: Skylines

Szombaton ünnepli a harmadik születésnapját a Cities: Skylines, amely az elmúlt évek legkedveltebb városépítős játéka. Erre bizonyíték, hogy a PC-s változat már túl van az ötmillió eladott példányon.

Játssz hétvégén ingyen a Cities: Skylinesszal!

Titkon arról fantáziálsz, hogy dicső metropoliszokat húzol fel a semmiből a polgárok legnagyobb örömére? Akkor most mindezt ingyen megteheted, hiszen egészen vasárnapig ingyenesen játszható a Cities: Skylines.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár megkéstünk vele egy kicsit, természetesen nem felejtettük el a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit összegző listánkat! Ezúttal is sűrű napoknak nézünk elébe, még egy coloradói kisvárosba is ellátogatunk...